Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Hostel 3


Tredje filmen utspelar sig i Las Vegas och följer en man som ska gå på sin bästa väns svensexa. Men han råkar trassla in sig i ett nätverk där förmögna personer torterar och mördar personer mot stora summor pengar.


Originaltitel Hostel: Part III
Regissör Scott Spiegel
Manus Michael D Weiss
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Thomas Kretschmann, Kip Pardue, John Hensley, Sarah Habel, Brian Hallisay, Skyler Stone, Kelly Thiebaud, Zulay Henao, Chris Coy, Nickola Shreli, Frank Alvarez, Evelina Turen, Tim Holmes, Barry Livingston, Danny Jacobs, Derrick Carr, Alicia Vela-Bailey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 518
Filmnummer 85685

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av Stygga-Vargen
Nu har jag plöjt igenom alla tre Hostel-filmerna och ska jag vara ärlig så vill jag faktiskt ha mer - den första Hostel-rullen är ju episk och även om uppföljarna kanske inte är några milstol...   Läs mer »

Kommentarer


Gordyal
2019-07-15
Ytterst ojämn film, men totalt så är underhållningsvärdet okej. Trots att den är duktigt korkad så bjuder den ändå på några överraskningar. Däremot är avrättningarna inte mycket att ringa hem om, med skitlöjliga "bödlar" och kassa effekter. (7+/15)
Stygga-Vargen
2018-03-08
Hade förväntat mig en halvdan rulle men Hostel 3 är faktiskt väldigt bra. Nästan lika bra som ettan faktiskt.
AlaRegularis
2014-10-27
Jag håller Hostel och Hostel Part II som bland de bästa skräckfilmerna de senaste 20 åren, så mina förväntningar var inte jätte-höga. Speciellt efter som Eli Roth inte varit inblandad. Handlingen har flyttats från östeuropa till Las Vegas, och därmed tas mycket av nerven och spänningen bort. Samhällskritiken och det som till stor del gjorde de tidigare filmerna till vad de är, går förlorad. Här blir det bara tortyrporr utan poäng. Något som visserligen inte gör mig så mycket. Man bjuds på bra med gore, även om det inte når upp till samma klass som i de tidigare filmerna. Filmen var något bättre än väntat, men långt ifrån Eli Roths höjder.
LacombeLucien
2014-05-30
Skräp.
erkanns123
2014-04-20
Jag spyr så dålig film. Själlös på alla sätt och vis
lundabo
2013-11-14
Satt och vàntade pà Sasha hela filmen......
silvertrain
2013-09-23
Bra del i serien det här med. Är dock riktigt sjukt hur människor kan bete sig såhär. Att tortera och se på när andra torterar bara för nöjets skull. Riktigt sjukt faktiskt. Och precis som de tidigare filmerna så är även denna riktigt äcklig, blodig och sadistiska. Fast ändå rätt så bra. En trea.
Hanness
2013-09-16
Bara väntade på att skiten skulle ta slut, skräck? snarare komedi till och med Tom & Jerry innehåller ju mera våld och är en aningen brutalare.
Djason
2013-06-23
Hjärndöd skräck där det mesta av känslan är som bortblåst från de tidigare filmerna. Slutet kan nog vara bland det sämsta som har sett dagens ljus. Han som spelar Mike Malloy, Skyler Stone är kusligt likt Alan Tudyk, det är väl nästan det som är läskigast i filmen.
Berniey
2013-02-04
Den tredje och sämsta i trilogin!
Visa äldre kommentarer »