2.3
2.3
Höst i New York
Den 48-årige Will Keane äger en av Manhattans trendigaste lyxkrogar. Han lever ett bekymmerslöst ungkarlsliv, som han inte har några planer på att förändra. En kväll lär han känna Charlotte Fielding, en vacker, konststuderande kvinna, som tilsammans med några vänner firar sin 21-årsdag på hans krog. Detta oväntade möte förändrar Wills hela tillvaro.
Originaltitel | Autumn in New York |
Regissör | Joan Chen |
Manus | Allison Burnett |
Genre | Drama, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Winona Ryder, Richard Gere, Anthony LaPaglia, Sherry Stringfield, Elaine Stritch, Jill Hennessy, Vera Farmiga, J K Simmons, Sam Trammell, Mary Beth Hurt, Kali Rocha |
Riktigt patetiskt trams. Och vi som har sett Audrey Hepburn spela mot äldre män ser att det blir inte bättre här heller. Det blir ingen kemi, bara konstigt här också. Betyget blir en svag 2;a, 2-
Tycker inte att den är så illa, klart den känns enkel kanske med en mysig start och ett fruktansvärt slut. Dem flesta vill ha mer söta slut, men detta kunde varit värre. Mest intressanta är att regissören tydligen varit med I Twin Peaks. Jävla sväng om från Twin Peaks till att regissera sånt här.
Jag gillar Winona Ryder, men här gör hon nog sin sämsta roll och jag håller med Barneyk ångande resten av filmen...
Ja, riktigt kass. Jag gillar Winona men det är verkligen 0 kemi med Gere. Och en romans som börjar med att ragga upp och ljuga för sitt ex dotter lämnar iaf en unken bismak i min mun. Och sen lite otrohet på det. Vilket kap han är!
Platt, ointressant med högtravande dialog och foto men föga engagerande. Historien hade säkert kunna gripa med bättre insatser från samtliga håll utom Winona Ryder. Hon var - som vanligt - lysande och räddade filmen från fullständigt magplask.
Väldigt gripande och välspelat drama där Winona Ryder gör en av sina bästa roller.
Riktigt klyschig men ändå ganska mysig.
Riktigt dålig. Får en tvåa bara för att Winona Ryder är så söt.
Förutsägbar, överlastad med slisk. Får överhuvudtaget ingen sympati för Richard Geres karaktär. Det enda jag gick igång på var insikten att Twin Towers hade drygt ett år kvar att stå när filmen spelades in.
Stämningen och känslan man får va filmen. Den här underbara mysiga höst-känslan när man kryper upp under en filt, de regnar ute och man bara njuter av allt som händer runt om kring en..