nya casino utan svensk licens

Hopptornet

Situationen i sig belyser ett dilemma. Att väga rädslan i att ta steget ut, mot förnedringen i att behöva klättra ner. Hur ser vi ut när vi tvekar och när vi bestämmer oss? Hur agerar vi när vi är ensamma och hur ser det ut när vi förhåller oss till varandra? Hopptornet är en studie av det mänskliga i ett utsatt läge.

120950

Filminfo

Originaltitel Hopptornet
Alternativ titel Hopptornet: Tio meter, Ten Meter Tower
Regissör Axel Danielson, Maximilien Van Aertryck

BarryHero
2020-10-08
Halvkul film som dock hade varit bättre om man faktiskt fick en bättre blick av hur högt upp de stod. Man tidigt temat och frågan är om den verkligen håller för 16 minuter. Finns tillgänglig på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5QMlIjSnt_E
yrkeschaufföre
2019-01-06
Såg framför mig att om man spelade in väldigt mycket sånt här material och annat liknade typ väntkurer och kanske kassaköer så skulle det kunna rulla istället för testbild på de kanaler som fortfarande inte sänder dygnet runt. Mer intressant var det inte. Så en svag tvåa för en kul idé som inte kom så långt.
Bumsi
2016-08-19
annihilat0r
2016-07-31
"Hopptornet" är en lidelsefull skildring av det utsatta läge som uppstår på 10 meters-plattformen i ett badhus. Jag satt med öppen mun under filmens 16 minuter.
Kortfilm
2016-05-01
Ensidigt, överdrivet och utdraget. Man fattar poängen direkt och dåliga amatörskådisar gör att det inte känns realistiskt. Nej, det är faktiskt mer underhållande med dolda kameran.
Tonti
2016-03-18
Lagom bra koncept med en riktig stjärna tidigt i filmen.
KimEkberg
2016-02-11
lite för mycket sfx. men i sin enkelhet fantastisk. att se med publik är ett måste, för då får man uppleva människors reptilhjärnor i högvarv- grottmänniskan unleashed. mer medryckande än vilken actionrulle som helst, utan omvägar, och kanske just därför.