2.1

Hope Springs

En dag får den brittiske konstnären Colin Ware en bröllopsinbjudan. Den kommer från hans egen fästmö Vera - som bestämt sig för att gifta sig med en annan man. Chockad och olycklig tar Colin sin tillflykt till ett litet motell i den amerikanska småstaden Hope Springs. Där tänker han försörja sig som porträttecknare och försöka glömma Vera. På motellet möter Colin den unga amerikanskan Mandy, som får honom att komma över sina kärleksbekymmer. Colin förälskar sig i Mandy och har snart inte en tanke på sitt gamla ex - tills Vera en dag plötsligt dyker upp på motellet.

Originaltitel Hope Springs
Regissör Mark Herman
Manus Mark Herman
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Colin Firth, Heather Graham, Minnie Driver, Mary Steenburgen, Frank Collison, Oliver Platt, Mary Black, Ken Kramer, Chad Faust, Tony Alcantar, Bethoe Shirkoff, Alan Giles, Howard Storey, June B Wilde

BenStiller
2016-04-13
Ett mysterium att man lyckats få med en duktig skådespelare som Colin Firth i den här soppan. Uselt manus med farsartade scener.
Drachenherz
2015-05-15
Colins karaktär kanske hade potential vid något tillfälle men inte ens han lyfter den här skiten.
Godamodern
2012-09-21
Duger som tidsfördriv.
larox
2011-07-31
Jag kan inte rekommendera filmen, tidsfördriv, i brist på annat, filmen är som många andra filmer - själlös och utan verklighetsanknytning.

2010-07-21
långtråkig.. det är en sådan film man bara ser om man har tråkigt eller inte har något bättre för sig.

2010-01-05
Det kan inte ha funnits någon tanke bakom den här filmen, mer än att tvångsmässigt pressa ut något på marknaden dvs..
Karina
2009-08-05
Pinsamt
Citrin
2009-07-21
Så tråkig att klockorna stannar. Personporträtten är galet dåliga. Får en 2 endast för att skådisarna vanligtvis är underbara...
P-H
2009-05-04
En stadig etta. Det finns inget som bär upp denna film. En 10 minuters-idé som har dragits ut för att vara i 90. Kanske inte alla noveller passar som film.....?
ThomasW-dahl
2008-08-03
En svag trea för sin mysfaktor. Men det är på gränsen till en tvåa!