2.3

Sanningen om Rödluvan 2

Rödluvan blir inkallad till att åter igen jobba för Alla Lyckliga Slut-byrån, denna gång för att ta reda på vem eller vad som kidnappat Hans och Greta.

Originaltitel Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
Alternativ titel Hoodwinked 2
Regissör Mike Disa
Manus Mike Disa, Cory Edwards, Todd Edwards, Tony Leech
Genre Animerad, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Hayden Panettiere (röst), Bill Hader (röst), Patrick Warburton (röst), Joan Cusack (röst), Glenn Close (röst), Brad Garrett (röst), Andy Dick (röst), Martin Short (röst), David Ogden Stiers (röst), David Alan Grier (röst), Amy Poehler (röst)

2021-05-11
Ettan var rätt rolig tyckte jag, men den här är bedrövlig...
jingoo
2014-06-22
Ettan var riktigt bra, men den här var rätt kass. Ibland glänser den till med något riktigt kul, men för det mesta är det alldeles för lamt.
faith86
2013-03-16
Helt klart inspirerad av Shrek. Mycket bättre än jag förväntade mig.
Jormungandr
2012-10-11
Dåligt att den inte finns dubbad till svenska. mina ungar gillade 1:an, men förstår inte den här..
Chillie
2012-05-26
En onödig uppföljare helt enkelt.
Sir_Lord
2012-05-18
Långt ifrån lika bra som ettan, men har sina få stunder. Känns dock som en helt onödig uppföljare. Kul detalj är dock alla influenser/inspirationer de fått från alla möjliga håll och kanter i filmvärlden.
NtoNW
2012-02-17
Fast jag gillade den här också, gick kanske på tomgång här och var, men trollet var kul, men vart tog kaninen vägen, och var egentligen barnen så onda, eller kanske tyckte jag inte den var så bra i alla fall, nåväl det är fredagkväll och allt känns kul.
frida79
2011-12-13
Nej! Nej! Nej! Ettan var rolig, fyndig och genomtänkt. Den här är en ren besvikelse. Svag 2:a
Tepesco
2011-11-14
Första filmen var en roligt ide´ andra filmen känns bara onödig o krystad, men visst jag skrattade säkert fyra gånger i filmen...
dafreakish
2011-10-30
Onödig uppföljare på en film som ändå hade ett syfte och en fyndig idé. Nu gjordes en helt meningslös 2a med samma karaktärer men utan storyn. Nja säger jag och ger den ändå godkänt då röstskådespelarna är mycket bra, Poehler, Hader och Warburton framför allt.