2.5
2.5
Honeymoon
Ett nygift par beger sig under lågsäsong ut till en glesbefolkad stugort, ägd av brudens föräldrar. Men något är fel. Och vad det än är kommer det närmre och närmre, tills det har trängt in i varje vrå.

Originaltitel | Honeymoon |
Regissör | Leigh Janiak |
Manus | Phil Graziadei, Leigh Janiak |
Genre | 2010-tal, Thriller |
Skådespelare | Rose Leslie, Harry Treadaway, Ben Huber, Hanna Brown |
Helt ointressant o meningslös. Inte så läskig.
Var sugen på en film i denna genre, såhär i Halloween-tider. Verkade lovande till en början, men håller inte riktigt. Bra skådespel dock. Framförallt av Leslie. Vissa obehagliga scener, men mer åt äckelhållet än åt skrämselhålet. 5/10
Ännu en sjuk film till samlingen. Vad fan var det jag nyss såg? Den här filmen var ju bara äcklig och obehaglig på ett negativt sätt. Fy för den galne, URK!!
bra idé som borde utvecklats mer. nu känns allting lite hastigt. vad har med vad att göra?
Sista tredjedelen trampar lite vatten, men annars är det en välspelad och obehaglig liten film, det här.
Lite för långsökt, men faktiskt rätt creepy och spännande.
Rätt svag trea. Börjar fint och läskigt vilket pågår hela filmen men slutet är riktigt risigt alltså.
Väldigt långsam uppbyggnad men när det väl kommer igång så blir det riktigt spännande. Sådär härligt obehaglig som få skräckfilmer lyckas vara. Inga billiga hoppa till-effekter utan bara en massa underbar psykisk terror.
Vissa goda aspekter fanns förstås, men jag gillade varken paret eller händelseförvecklingen. Idén är inte värdelös, men för mig funkade det inte riktigt i sammanhanget. Såg rätt bra ut ändå!
Gäller att vara med på vad filmen _egentligen_ handlar om, ser man det som sker bakom det självklara blir filmen riktigt bra :)