Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Homer & Eddie


Homer ska lifta de 200 milen till Oakland för att ta ett sista farväl av sin döende far. Får lift - men typiskt nog av två rånare. Därefter gör han under väldigt dramatiska former Edwinas bekantskap, till vardags kallad Eddie. Som i sin tur gör vad hon kan för att ta livet av honom. Men han överlever och jakten på den stulna reskassan kan börja.


Originaltitel Homer & Eddie
Regissör Andrej Konchalovskij
Manus Patrick Cirillo
Genre Drama, Komedi, 80-tal
Skådespelare Whoopi Goldberg, James Belushi, Anne Ramsey, Karen Black, Robert Glaudini, John Waters (I), Tad Horino, Karen Black, Pruitt Taylor Vince, Wayne Grace, Tracey Walter
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 79
Filmnummer 19897

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-10-12
Roadmovie som är välgjord i all sin enkelhet. Belushi blir man först mest irriterad på, men han växer snabbt in i rollen som han gör bra. Det är dock väldigt tvära kast mellan komedi och allvarligt drama, något som kändes rätt konstigt.

2009-11-16
James Belushi spelar ju riktigt bra =)
KyLLo
2009-10-31
En lite ojämn roadmovie i 80-talsanda som inte är extremt underhållande, men heller inte så fånig som många andra amerikanska dramakomedier. FT-betyg: 1. Förväntat betyg: 1. Fattar inte varför. Även om det inte är något mästerverk, så är det definitivt ingen kalkon. För det mesta brukar den här typen av filmer få tvåor och treor i betyg på Filmtipset. En stabil 2:a enligt mig.
NEDERVETIL
2007-08-14
En klart sevärd rulle som har sina stunder.. en stark 3:a
Robin__Broman
2004-08-22
En film som gjorde Succé i övriga Världen fast inte i Norden.. Rätt bra faktiskt !