Homefront
Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad, men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss.
Originaltitel | Homefront |
Regissör | Gary Fleder |
Manus | Sylvester Stallone |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Marcus Hester, Clancy Brown, Winona Ryder, Omar Benson Miller, Rachelle Lefevre, Frank Grillo, Chuck Zito, Pruitt Taylor Vince, Linds Edwards, Austin Craig, Owen Harn, Christa Campbell |
Behållningen är våldet, det är rätt grovt, slagsmålsscenerna osv är riktigt bra. Lite för uppenbar film och osannolik bara.
Man längtar efter att se en bra film efter att ha bevittnat detta.
Påväg mot en 1a. Fullständigt förutsägbar utan att för den sakens skull vara trovärdig. Synd på James Franco...
Statham I sin vanliga roll men Franco överraskade som bad guy. Inte Stallones bästa.
Spännande och våldsam film. Stallones manus var inte bra. Jag ger en tvåa.
oj va många flanellskjortor han hade
En stabil Statham-stänkare. Hjärndött, våldsamt och hyfsat intensivt. (8/15)
Man tycker att en kille som Stallone borde kunna skriva en kul action. Det är förvånansvärt lite action här trotts att filmen bara är 96 minuter lång. Statham är stabil men Franco är inte bra som actionskurk.
Väldigt standard. Väldigt stereotypt. Väldigt ickeoriginellt. Men helt ok underhållning för 1,5h
Klassisk story med Stath i högform. En av hans bättre. Franco gör en riktigt bra okonventionell skurk. 4:a (7/10)