Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Hollywood Monster


En ung filmskapare ärver en gammal klocka av sin försvunne farfar. I klockan bor spöket av farfaderns butler. Spöket berättar för arvtagaren var han kan hitta sin försvunne farfar, och hans förmögenhet.


Originaltitel Hollywood Monster
Alternativ titel Ghost Chase
Regissör Roland Emmerich
Manus Roland Emmerich, Thomas Kubisch
Genre Komedi, Skräck, 80-tal
Skådespelare Jason Lively, Tim McDaniel, Jill Whitlow, Leonard Lansink, Paul Gleason, Ian MacNaughton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 25
Filmnummer 11046

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2011-11-23
En tidigt film av Roland Emmerich som jag tycker var rätt så underhållande i all dess enkelhet. Den har en hel del charm och det är en sådan sak som spelar stor roll i att jag upplevde filmen som underhållande. Handlingen och dess karaktärer är sådär lagom bra och skådespelarna känns som att dom knappt var torra bakom öronen när filmen spelades in. Bortsett från rutinerade Paul Gleason. Hans roll i den här filmen är dock ingen av hans bättre utan faller snabbt i glömska. Trots filmens tillkortakommanden så är den sevärd och underhållande.
karlmats
2010-12-15
Tråkigt så klockorna stannar. En av killarna, Jason Lively, är dessutom en riktigt störig fan och det lilla läspande spöket kan ju bara ta sig nånstans. Inget av Rolles stora ögonblick i livet.
tamp
2008-09-26
En av mina favorit kultisar. Vet egentligen inte riktigt varför men själva stuket och miljön är skön. Har den bara på svensk VHS tyvärr. Finns att få tag på men inte under $60 :-( från USA.
GummiAnna
2003-02-20
Inte helt bortkastad tid. Specialeffekterna var säkert coola på sin tid... Det är underbart hur tidsandan lyser igenom i alla tuffa prylar grabbarna har.