Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Hollywood Chainsaw Hookers


Tonårsflickan Samantha rymmer hemifrån och hamnar i Hollywood där hon lockas in i prostitution. Hon hamnar i en kult med mordiska, psykotiska prostituerade vars största intresse är att döda sina kunder med motorsågar. Samanthas enda hopp är detektiven Jack Chandler som anställts att spåra upp henne.


Originaltitel Hollywood Chainsaw Hookers
Regissör Fred Olen Ray
Manus Fred Olen Ray, T L Lankford
Genre Komedi, Skräck, 80-tal
Skådespelare Gunnar Hansen, Linnea Quigley, Dawn Wildsmith, Fox Harris, Michelle Bauer, John Henry Richardson, Esther Elise, Tricia Burns, Susie Wilson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 92
Filmnummer 5617

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Namellak
2022-05-04
Inledningen är inte så dum och Michelle Bauers psykotiska minspel/medvetna överspel är ganska charmigt, men i övrigt är filmen en rätt gubbsjuk amatörmässig soppa med krystad “humor”, pinsamt usel dialog och besk eftersmak. Musiken är bitvis bra och filmen går att se en gång, men mest som filmhistorisk kuriosa, så ettan känns solklar.
Stan
2020-11-15
Fantastisk titel som utlovar just det: Nakna brudar med motorsågar. Väldigt kort med fånig humor, lite som nakna pistolen med... naket. Funkar inte riktigt som varken skräck eller komedi men är man ett fan av Linnea Quigley så kan det vara värt det.
karlmats
2020-02-26
Det här lät ju fruktansvärt b och det finns väl inget roligare än att hitta guldkorn bland filmerna som knappt förtjänar att kallas b-filmer, så visst var det läge att ge den en chans. Fred Olen Ray verkar ha gjort över 150 filmer men det här var min första inblick i hans hjärna. Det är lite vibbar av den sliskiga 80-talsregissören Sam Sylvia från serien Glow över honom. Det är sleazy och det är mer fokus på underhållning än tekniska stordåd, precis som förväntat alltså. Jag måste ändå säga att man har lagt lite mer krut på manuset än i en vanlig c-film, ambitionen att skriva rolig dialog finns där men det lyckas inte riktigt ändå. Storyn är ganska random men visst levererar filmen ändå exakt vad titeln utlovar. Skådisarna är väl rakt igenom ganska kassa men det behöver ju inte vara nåt problem så länge filmen charmar tillräckligt mycket. Något guldkorn är det inte men jag uppskattar försöket ändå. En ganska stabil 2a.
Robkiller
2020-01-04
Helsjuk polisdeckare i 80-talsstuk. Egentligen rätt risig på det mesta, men lagom oseriös och väldigt underhållande.
gjoob
2016-07-01
Underskattad.
LenWidleheyt
2016-03-26
Visst, riktigt dålig på så många sätt, men med glimten i ögat och fullspäckad med dåliga ordvitsar är den ändå sevärd. :)
Mat1az
2015-04-06
Vulgärt komisk och totalt urballad sexplotation utan gränser. Humorn är överlag lite fnissig, på Troma nivå, Men ibland får de faktiskt till det. Tycker mig kunna känna av lite Frank Miller vibbar i det hela, lite Sin City faktiskt (detta 3 år innan Miller publicerade sin första Sin City serietidning). Med ett lite proffsigare utförande och lite mindre slapstick så skulle detta bannemig kunna vara ett kapitel i Sin City. Nivån är för ojämn för att de ens ska hålla de 75 minuter filmen spinner lös på. Men om nakna kvinnor med motorsågar är din grej så missa för all del inte denna!
menschenfeind
2006-03-15
Lite rolig på sina ställen.
Pitha
2005-10-30
Motorsågen är inte ens på! DEN ÄR INTE ENS PÅ!
jacobsteel
2005-06-19
tja. affischen blir ju nånslags sexploitation statement... men alltså. det måste ju va lite film också.
Visa äldre kommentarer »