Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Hold the Dark


Mitt under den bistra vintern i Alaska försöker en viltexpert hitta en flock vargar som tros ha dödat en pojke.


Originaltitel Hold the Dark
Regissör Jeremy Saulnier
Manus Macon Blair
Genre Drama, Thriller, Äventyr, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jeffrey Wright, Alexander Skarsgård, James Badge Dale, Riley Keough, Julian Black Antelope, Tantoo Cardinal, Macon Blair, Jonathan Whitesell, Peter McRobbie, Beckam Crawford, Eric Keenleyside, Savonna Spracklin, Barb Mitchell, Amanda Burke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 294
Filmnummer 129639

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Djason
2021-03-01
Vet inte om filmen har något budskap eller inte, misstänker att den har det men jag förstår inte riktigt vad. Hur som helst är filmen bra den håller intresset uppe även om man inte förstår hälften. Snyggt filmad och med bra skådisar. De brutala inslagen känns väl kanske en aning onödiga.
Starkbröl
2021-01-14
Obegriplig, idiotisk, brutal film. Man blir arg. Allt annat är bra: skådespeleriet, regin, musiken, stämningen. Är det en allegori? Jag googlar efter förklaringar, finner extremt långsökta och/eller uppenbara men patetiska sådana, som på inget sätt gör filmen bättre. Undvik denna pretentiösa blodsörja!
mammene
2020-12-23
Vet egentligen inte varför man ska se en film som man blir mer förvirrad av efter än före, fast visste jag det så skulle jag inte sett den alls. Synd för bitvis är den bra, men när man byter fokus fram och tillbaka ett antal gånger, så tappar jag till slut intresset av att försöka förstå. Kändes som man bara helst ville vara mystisk, sedan om historien höll ihop var inte lika viktigt.
Hardcore87
2020-05-06
Väldigt ojämn film. Ena stunden helt lysande andra stunden konstig tredje stunden vänder filmen helt och man tänker what? Vad hände nu? Men den har bra insatser av samtliga, speciellt av Antelope som spelar skargårds vän.
lucius
2020-04-29
Bra skådespelare, bra stämning, intensiv action. Intresset hålls uppe för att "lösa mysteriet" hela filmen. Dock fick jag inte alla nycklar känner jag för att kunna tolka klart.
Sodastream
2019-12-25
Zzzzzzz...
Robkiller
2019-01-26
Handlingen var mest bara konstig, men håller ändå intresset uppe hela vägen igenom. Fina miljöer också.
NiklasK
2019-01-25
Obegriplig.
idd
2019-01-01
Hyfsad, snygg å märklig men den bild man presenteras av "civilisationernas krig" mellan ursprungsbefolkningen och staten känns daterad och sunkig.
Vovven
2018-12-30
Den är svår att förstå, antagligen har det klippts och redigerats olyckligt. Men om man släpper behovet att förstå allt så blir det en helt ok film.
Visa äldre kommentarer »