Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Hobo with a Shotgun


Ett tåg rullar in på sin slutstation och en luffare hoppar ut ur en godsvagn. Han drömmer om ett nytt liv i en ny stad, men hamnar istället i ett rent innerstadshelvete... En stad där kriminella styr och ställer på gatorna, hyresvärdar vräker ensamstående mödrar mitt i natten och där stadens gangsterledare, The Drake, regerar tillsammans med sina hemlös-mördande söner, Slick & Ivan...


Originaltitel Hobo with a Shotgun
Regissör Jason Eisener
Manus John Davies (II)
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Rutger Hauer, Pasha Ebrahimi, Robb Wells, Brian Downey, Gregory Smith, Nick Bateman, Drew O'Hara, Molly Dunsworth, Jeremy Akerman, Andre Haines, Agnes M Laan, Duane Patterson, Brian Jamieson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1413
Filmnummer 86114

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ThePatient
2022-07-16
Jag får känslan att några bland kommentarerna inte förstod vilken film de satte sig för att titta på. Det här är en skit-med-flit-film. Den är medvetet lökig, grotesk och på alla sätt och vis extrem. Om du vill se nåt du kan ta på allvar så finns det ingen mening med att ägna din tid åt den här filmen.
EvilNed
2016-01-17
Detta är inget annat än en modern och välproducerad Troma-film. Våldet är lika komiskt som i Toxic Avenger och blodet flyger överallt. Så om man gillar Troma filmer, se den här. Om man inte gör det, varför har ni ens övervägt att se något med titeln "Hobo with a Shotgun"?
Necross
2015-07-22
Jisses vilken obeskrivligt usel dynga. Stackars Hauer som nedlåter sig till detta. Håll er borta!
Deepshit
2014-12-13
Den här filmen är bara grotesk och sjuk. Det fanns förmodligen en tanke om att skapa en samhällssatir, men det försvann.
Alex_K
2014-10-07
Den snyggaste och mest brutala fejkkalkonen någonsin? Nästan för slipad för sitt eget bästa. Det krävs genialitet för att producera repliker som "It's a beautiful day for a skate rape"!

2014-09-16
En ren jävla plåga till film.
Totenkopf
2014-08-03
Oj, väldigt höga betyg för en i grund och botten skräpfilm som stackars Rutger Hauer är med i. Vissa saker stack ut som musiken, men annars var det riktigt illa.
oskarchucky
2013-12-31
mysig
LTT86
2013-12-12
Jag kunde från börja tänka mig att ge filmen en fyra, men efter när jag tänker efter så är det ju så mycket fel i filmen. Det enda som jag gillar är att skurken har kulor av mod att göra saker och ting som andra inte ens kan tänka att göra. Jag menar, till och med Tony Montana från Scarface hade inte mod nog att göra nåt sånt. Det gillade jag, men annars känns filmen väldig jäktat, byggde inga karaktärer upp och en slut som lägger av mitt i allt. Och en fråga jag alltid har undrat, om det här staden är en sån hemsk stad...... FLYTTA DÄRIFRÅN!! VAD HINDRA ER ATT STANNA KVAR!? Så ja, det sörjer mig att ge filmen en tvåa, för jag gillar verkligen story och det hade kunna blivit nånting för mig, men det finns verkligen ingenting som skulle få mig att komma tillbaka och se på det här.
ClintanTheKing
2013-10-19
Denna är riktigt underhållande och Hauer regerar med hagelbössan!
Visa äldre kommentarer »