2.1

Hemsökt

Cathrine ärver sin fars gård på landsbygden och åker dit ensam. Hon vill snabbt sälja och komma därifrån, men hon kommer inte undan innan hon stått ansikte mot ansikte med husets hemligheter.

Originaltitel Hjemsøkt
Alternativ titel Haunted
Regissör Carl Christian Raabe
Manus Maja Lunde
Genre Skräck, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Synnøve Macody Lund, Ebba Steenstrup, Ken Vedsegaard, Robert Skjærstad, Jorunn Kjellsby, Ola Otnes

2022-03-16
Ganska halvhjärtat försök till spökfilm. Den når knappt upp till godkänt.
2018-09-14
Lite kul med en norsk spökrulle, men att den är norsk är också det enda som gör den det minsta unik. Här får vi väldigt mycket av det gamla vanliga. En mystisk källare, en underlig unge, och en gammal bortglömd familjetragedi. Filmen lyckas helt okej med att skapa känslan av ett hus som man inte skulle vilja sova ensam i, men i övrigt är allt högst mediokert. Huvudpersonen känns dessutom ganska ointressant, och det är svårt att engagera sig i hennes öde
gaskammarvalse
2018-02-18
Stämningsfull men aningen förutsägbar.
Jamesa
2018-01-30
Bra gjort av norskarna. Lite annorlunda och bra känsla.
BrutusBeefcake
2017-11-30
Jag gillar inramningen och filmen har potential. Men handlingen utvecklar sig aldrig till något bra och det blir mest knarrande hus och irriterande ungar och det håller inte ens för 80 minuter. (4+/15)