Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Hitta Doris


Ett år efter Nemos äventyr beger sig Doris iväg på en resa för att återförenas med sin familj. Till hjälp har hon förstås både Nemo, hans pappa och hela akvariegänget.


Originaltitel Finding Dory
Alternativ titel Finding Nemo 2
Regissör Andrew Stanton, Angus MacLane
Manus Andrew Stanton, Victoria Strouse
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Ellen DeGeneres (röst), Albert Brooks (röst), Ed O'Neill (röst), Kaitlin Olson (röst), Hayden Rolence (röst), Ty Burrell (röst), Diane Keaton (röst), Eugene Levy (röst), Idris Elba (röst), Dominic West (röst), Bob Peterson (röst), Bill Hader (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1524
Filmnummer 121158

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av Stygga-Vargen
När jag gick i nian så hade en animerad film med titeln Hitta Nemo biopremiär. Trots att jag i princip bara tittade på skräckfilmer och hade svårt för andra genrer på den tiden så blev jag ä...   Läs mer »

Kommentarer


Hanness
2019-02-03
Gillade den första, men denna var inte bra.
Tatty
2018-02-18
Så söt film och jag älskar den! Filmen är så rolig och fin!!
Gordyal
2018-02-07
Efter en rätt så trög öppning så blir det full fart. Det är skojigt, fiffigt och givetvis grymt animerat. Inte i klass med Nemo, men bättre än många andra moderna animerade box office-succér. (9-/15)
KimEkberg
2018-01-05
En ganska trött och meningslös kavalkkad. Den bara kör på. Vissa ljusglimtar, som när bläckfisken åker i en barnvagn.

2017-09-30
En kopi av Nemo men visuelt lykket og grei underholdning. +3.
Rai
2017-09-28
Nej, nej, nej! Den här filmen är för tok för skrikig jämfört med Hitta Nemo och den är alldeles för speedad. Det märks att Doris inte bara lider av minnesförlust utan också av adhd... Filmen är för överdriven och rörig...
Ful_fisk
2017-09-11
Väldigt fint animerad, charmig, rolig och varm på de flesta sätt en sådan här film ska vara. Det enda problemet är att vi redan fått det mesta en gång tidigare i Hitta Nemo. Visst är storyn annorlunda på många sätt, men helhetskänslan, temat och budskapet är väldigt mycket detsamma. Så den bryter sig aldrig riktigt helt loss från originalfilmens skugga, men det är å andra sidan en rätt maffig skugga. I slutändan är Hitta Nemo-världen en värld jag gärna återvänder till, så visst tusan hade jag väldigt trevligt när jag såg den här filmen. Och bläckfisken var en för jävla härlig karaktär! Det hela kokas ner till en stark och god trea för den här gången. Men jag tror den håller bra för omtittar och kommer hålla sig kvar hos barnpubliken många generationer framöver.
PeterTheW
2017-06-06
Långt över förväntan. Bevarar charmen från Nemo och förvaltar den väl.
annihilat0r
2017-05-28
"Finding Dory" upplevde jag som en värdig uppföljare till "Finding Nemo". Ett dramatiskt men trevligt äventyr även utifrån en vuxen individs perspektiv.
Mysharry
2017-05-27
Förvånansvärt bra. Tycker den håller samma höga klass som Nemo, och trots att jag sett den arton gånger (har en fyraåring hemma, ok?), tycker jag att det går att hitta nya infall här och där. Svag fyra.
Visa äldre kommentarer »