1.4

Highlander: The Source

Duncan MacLeod, hans vän Methos och andra odödliga letar efter de allra första odödliga och källan till odödligheten.

Originaltitel Highlander: The Source
Regissör Brett Leonard
Manus Stephen Kelvin Watkins, Mark Bradley
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Adrian Paul, Peter Wingfield, Thekla Reuten, Jim Byrnes, Cristian Solimeno, Thom Fell, Stephen Wight, Stephen Rahman Hughes

Bokföringsprogrammet Mineko

Murvel48
2017-11-28
Storyn, dialogen, skådespeleriet - allt är verkligen uselt i den här filmen.
Sir_Lord
2017-08-01
5 min räckte.
deswhip
2017-06-11
Det är väldigt ovanligt att jag gör så men det räckte med 10 min för att inse att det var lika bra att avbryta.
annchen81
2016-03-06
Vilken plåga. En dålig film. Om filmer satsar på att vara dåliga kan de bli bra. Men de har inte riktigt bestämt sig. Den läskiga fienden är mest töntig. Flera av rollerna är helt utflippade. Historien passar sig inte i den moderna världen. Jag tror inte på någonting. Till och med musiken är dålig. När jag lidande bara väntar på att filmen ska ta slut så sammanfattar den sig själv på slutet till och med. Det fanns nog ingenting bra med den här. Skogen var fin, det var nog allt. Highlander var bra förut. Det här har ingenting med det att göra.
alexafshar
2016-01-17
Snacka om bortkastad tid.
bryngel
2014-10-10
Förfärligt.
RichardEk
2013-07-17
Långt från Highlandervarumärkets dynamiska kombination av action och newagemetafysik. Detta är en sörja av oförklarlighet och ganska dåligt arrangerad action, utspelandes och inspelad i olika nedlagda (i.o.f.s. karaktärsfyllda) industriområden i Litauen. Adrian Paul är värd ett bättre öde när han nu axlat Christopher Lamberts mantel. En slående nedgång i serien är de allt mer okarismatiska skurkarna, från den suveräna Kurgan, via de stegvis mer färglösa Katana, Kane och Jacob Kell till skurken för dagen, The Guardian, som mest påminner om en ekorre på speed.
cluster-
2012-11-19
Det här var verkligen den sämsta filmen jag har sett på mycket länge. Det kändes för det första som att det var en 14-åring som hade skrivit manus. Karaktärsuppbyggnaden var rent infantil och dialogerna var verkligen barnsliga. Inget djup alls. Totalt förutsägbar film. Det är 86 minuter av mitt liv som jag aldrig får tillbaka.
Vitus
2012-11-12
sämst i serien
2012-04-27
Det här var nog ännu sämre än Endgame tror jag. Man kan väl helt enkelt dra upp de vanliga punkterna för en dålig film. Värdelös story, usel dialog, träiga skådespelare, röviga karaktärer, fult foto, en regissör som inte vet vad han håller på med, och en allmänt bedrövlig produktion. Men mest av allt förundras jag över hur man har lyckats ta en idé som jag från början gillade väldigt mycket, och göra den totalt ointressant. Hela filmen är fylld av en massa nonsens som jag omöjligt kan bry mig det minsta om. Ettan kändes given ganska tidigt i filmen