Highball

Ett nygift par försöker bygga upp ett fungerande socialt umgänge.

Originaltitel Highball
Regissör Noah Baumbach
Manus Christopher Reed (I), Noah Baumbach, Carlos Jacott
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Justine Bateman, Noah Baumbach, Carlos Jacott, Peter Bogdanovich, Eric Stoltz, Chris Eigeman, Annabella Sciorra, Christopher Reed (I), Andrea Bowen, Catherine Kellner, Lauren Katz, John Lehr, James P Engel, Dean Wareham

Darn
2013-07-22
Pratigt prat och bra snack kan bara bli bra när utförandet är så här! Härliga karaktärer och fin utveckling. Dessutom blev jag starkt inspirerad till att tapetsera väggarna i blått. För att inte tala om att klä ut mig till en ödla.
AlbinWesley
2013-05-10
Vilken film! Helt galen och väldigt rolig. Skrattade ut högt många gånger, vilket är sällsynt. Slutet satt som en smäck och det är fasen nära att den når femman.
KimEkberg
2009-09-27
jävligt amatörig, men fortfarande en rolig och sköjn film med många härliga typer och vissa ohärliga. Absolut ingenting att tillskriva Ernie Fuscko. Regissören själv är mycket härlig och Carlos Jancott äger som alltid. Partyfilmer är alltid partyfilmer, och jag fick som grädde på moset se ännu en idag.
monsterpop
2008-09-30
ally sheedy som sig själv, dean wareham som nån snubbe & nån annan jävla babe! trenne goda ting. själv fick jag aldrig vara tretti på nittitalet, då jag slets från denna värld alltför ung.