Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

High School Musical 3 - Sista året


Troy och Gabriella oroar sig över att behöva skiljas åt nu när college närmar sig. Tillsammans med resten av Wildcats sätter de upp en musikal om sin oro och sina drömmar inför framtiden.


Originaltitel High School Musical 3: Senior Year
Alternativ titel H.S.M. 3
Regissör Kenny Ortega
Manus Peter Barsocchini
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Romantik, Musikal, 2000-tal
Skådespelare Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Olesya Rulin, Chris Warren Jr, Ryne Sanborn, KayCee Stroh, Bart Johnson, Alyson Reed, Matt Prokop, Justin Martin (II), Jemma McKenzie-Brown, Leslie Wing, Jessica Tuck
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1196
Filmnummer 64185

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KalleB
2016-09-29
Fy fan. Nu är iaf äntligen mardrömmen är över
snyltare
2016-07-06
Renare story än i tvåan och färre mellanlåtsnummer också. Men så värst givande är det väl inte. Dock tröttnar man väl aldrig på alla scener där Troy och Gabriella ler mot varandra ... <3
yrkeschaufföre
2015-01-03
Det här var vad barnen valde (av det som var barnvänligt) på nyårsafton, å jag kunde inte låta bli att titta. Förutsägbar är väl bara förnamnet men förpackningen är snygg å den följer ju ett standard formulär, jag accepterar det å ger en svag tvåa.
ted_the_one
2011-06-29
Trots mitt enorma hat till de två förstaså valde jag att se denna och ingen blev mer överraskad än jag över at den faktiskt var ganska så okej. Det sämsta med filmen är ju, ironiskt nog, musiken med annars finns det ganska så många ljusglimtar. Dock kan jag inte ge en mer än en 2a, om än en stark sådan.
Honing
2010-10-28
Den var ju för fanken likadan som ettan och tvåan!!
emmabo
2010-07-24
Det här var faktiskt inte riktigt så illa som jag trodde. Kidsen har ju talang, men får inte direkt så mycket att arbeta med... Jag skulle dock inte vilja att en dotter tittade på det här... Knappt en son heller. Man uppmanas ju identifiera med de manliga karaktärerna, medan man som tjej får det tydligt klargjort att som tjej måste man vara på ett visst sätt, bära söta klänningar och tycka att skolbalen är det största som kan hända i livet. Nej, ingen bra film att ha som förebild till barn. Men lagom underhållande.
karlmats
2010-05-03
Jag höjer fan den här till en 2a vid en omtitt. Varför man väljer att se om en 1a man såg för ett halvår sen kan man kanske ifrågasätta men med facit i hand var det inte så dumt ändå. Jag stör mig en hel del på Disneyfieringen av det här, att Troy och Gabriella t.ex. lyckas vara tillsammans i två och en halv film innan de hånglar lite är ju ett skämt, mer realistiskt vore en svinhård sexscen redan i början. Men men, Vanessa är skitsnygg, Zac Efron likaså och man blir faktiskt lite glad av det här. T.o.m. den dumma tjejen är lite rolig och trots att jag inte riktigt vill erkänna det är sångerna faktiskt rätt sköna. Trots uppryckningen är det aldrig riktigt nära en 3a. Men Zac Efton är definitivt nån att hålla koll på!
Miss_Blue
2010-03-08
Det här var nog bland det sämsta jag sett. xD
i-sak
2010-01-02
Jag är en av de få som lyckas se förbi det dåliga och faktiskt njuta av en riktigt välgjord (JA!) musikal. Ta den för vad det är och du kan nog gilla den :- )
ivan
2009-12-13
För min del var det här ingen höjdarfilm, men jag är knappast målgrupp. Tredje filmen på samma tema och med i stort sett samma story. Min 10-åriga dotter tyckte däremot att den filmen var toppen och gav betyget 4:a, men för egen del bstannar tyvärr betyget redan vid en 1:a.
Visa äldre kommentarer »