1.8
1.8
Heta Linjen
"Heta Linjen" är öppen för alla. Vissa nöjer sig med att lyssna, medan andra pratar. Några stämmer till och med möte. Angelica är en av dem som gärna raggar upp män via Heta Linjen. Hon lockar hem dem till sig där hennes bror väntar med rakkniven.

Originaltitel | Party Line |
Regissör | William Webb |
Genre | 80-tal, Thriller |
Skådespelare | Richard Hatch, Shawn Weatherly, Leif Garrett, Greta Blackburn, Richard Roundtree, Karen Mayo-Chandler |
Härligt sliskig 80/tals raffel med telefon-sex storyn som huvudpunkt. Det slemmiga psyk-falls paret Seth & det blonda våpet var helt klart underhållande. Då spec" när den bindgalne Seth drar fram rakkniven o slicar folks halsar heehee#)
bäst är ungen som dejtar 30-åringar, super på krogen och ringer tekefonsex-linjer. good stuff
Givetvis är det inte bra men ack så underhållande i all sin lökighet, har inte tråkigt en enda gång.
Såna här gamla struntfilmer kan vara befriande avslappnande och titta på ibland, men den här var på tok för sunkig och trist.
Sunkig 80-tals b-film byggd på mossiga ingredienser och en hel del logik- och slarvfel.
Trots att detta är en undermålig 80-talsthriller med dåligt skådespel och ett par nakenscener så förmår jag mig inte att höja betyget.