Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Dumpa honom!


Ett klassiskt dilemma. Du gillar verkligen killen du just träffat men han sänder ut kryptiska signaler. I stället för att inse att han inte är så angelägen om att träffa dig igen, ger du honom ursäkter och förklarar att han är förvirrad och rädd för att binda sig. Du börjar ljuga för dig själv, trots att det finns en mycket enklare förklaring: Han är helt enkelt inte intresserad av dig!!


Originaltitel He's Just Not That Into You
Regissör Ken Kwapis
Manus Marc Silverstein, Abby Kohn
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Justin Long, Bradley Cooper, Kevin Connolly, Ben Affleck, Kris Kristofferson, Busy Philipps, Hedy Burress, Leonardo Nam, Rod Keller, Wilson Cruz, Sasha Alexander
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4240
Filmnummer 59706

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Larsson4
2022-02-14
Fruktansvärt dålig film! Patetisk, deprimerande! Sååå dålig!
Sunken25
2016-12-21
En halvdann film som försöker vara så mycket att det inte blir så mycket av den. Det finns några intressanta storys men dras ner av några riktigt svaga delar av filmen. Flera bra skådisar så är man inte kräsen kanske man ska ge den en chans?
Stygga-Vargen
2016-11-13
Ingen höjdare.
emelee
2016-09-18
Jennifer Connelly är toppen. Hennes story räddar filmen från att bli trist.
deswhip
2016-08-28
Många stjärnskådisar och parallella människoöden/kärlekshistorier. Med tanke på det tycker jag filmen förtjänar lite props för att den håller sig kommersiellt lättsam och aldrig blir pretto. Jag velar mellan svag trea och stark tvåa, välspelat, snyggt och småtrevligt men inget som gör att filmen sticker ut. Och för att få en trea är det nog ett krav att en film har någonting som gör den iallafall lite speciell. Det blir 2+.
Krille80
2015-01-02
Filmens stora tillgång men samtidigt också lite av dess svaghet är alla de välkända skådespelare som är med i denna film. Med en så här stor mängd skådespelare som ska dela på tidsutrymmet gör att vi får många små berättelser istället för en eller två större. Med det sagt så är det riktigt kul att se alla dessa skådespelare i samma film och de sköter sig och levererar fina och underhållande scener men det hade kunna blivit ännu bättre med lite färre delar i helheten. Jag gillade det dock. 3+
Robkiller
2014-05-01
Helt fullständigt meningslöst, vad var meningen med detta... en hel del hyfsade skådisar dock, men inte mycket till manus överhuvudtaget.
Howler19
2013-10-23
Småtrevlig främst tack vare den stjärnspäckade rollbesättningen, men för det mesta känns det mest som ett uppiffat avsnitt av vilken eftermiddagsserie som helst.
schluff
2013-09-22
alltså, vilken jävla smörja...
Albion
2023-02-12
2023-01-26 Omtitt efter knappt 10 år på planet mellan Warszawa och Bombay. Det finns inte mycket att glädja sig åt i denna film. Trist och charmlös. Betyget blir en 2;a denna gång. 2013-09-22 Med en stjärnkavalkad i rollistan är det lätt att tro att det borgar för en lyckad film och det är väl förstås möjligt, för att inte säga troligt att det ändå bidrar till att filmen fungerar någorlunda till slut. Det är en vandring mellan patetiskt berättade intriger och eftertänksamma episoder och det ska sägas att vandringen går ofta i djupa dalgångar och når sällan några högre höjder. För mig landar filmen trots allt på "rätt köl", och jag är snäll nog att belöna den med en 3;a om än tämligen svag, dvs 3-
Visa äldre kommentarer »