Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Hercules


Ondskan sprider sig i antiken då den onde Minos, besatt i sin blinda tro på vetenskapen, mördar den goda kungen och hans drottningen. Deras barn, Hercules, blir dock räddad och gudarna beslutar sig för att ge honom superstyrka för att kunna fria världen från ondska. Den hämdslystne Hercules växer upp och får möta diverse gudar, monster, häxor och robotar under sin resa.


Originaltitel Hercules
Alternativ titel Ercole
Regissör Luigi Cozzi
Manus Luigi Cozzi
Genre Äventyr, Fantasy, 80-tal
Skådespelare Lou Ferrigno, William Berger, Sybil Danning, Brad Harris, Gianni Garko, Ingrid Anderson, Rossana Podestà, Mirella D'Angelo, Bobby Rhodes, Yehuda Efroni, Delia Boccardo, Claudio Cassinelli, Franco Garofalo, Gabriella Giorgelli, Raf Baldassarre, Stelio Candelli, Valentina Montanari, Rocco Lerro, Eva Robins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 151
Filmnummer 26750

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sven_usling
2021-06-27
Det börjar fantastiskt (korkat), jag menar... björnen... Men sen blir det stentrist. Inte ens de usla effekterna, det dåliga skådespeleriet eller den obefintliga regin kan rädda detta. Det är bara tråkigt. Och det är ju det värsta en sån här film kan vara.
karlmats
2020-12-13
Det är onekligen ambitiöst på nåt plan det här. Ferrigno är som klippt och skuren att spela Hercules, undrar om det går att se mer vältränad ut än vad han gör här? Någon vidare skådis är han inte men det kanske aldrig stod inskrivet i kontraktet heller. Mycket av det som händer här är hellre än bra och att man slänger in laserstrålar, robotmonster, eldsvärd och en gudabas på månen är väl egentligen bara ett sätt att säga att man är mer intresserad av lols än av filmkonst. Många av de dåliga effekterna är roliga, ljudeffekterna piggar upp och visst är det ganska snygga miljöer och kläder de har grävt fram. Men storyn är också på ett sätt ganska utmattande och jag känner aldrig riktigt att jag bryr mig om helheten, det kommer den ena galna scenen efter den andra och när allt är över är det en axelryckning jag svarar med. En stabil 2a trots att jag förstår kultfaktorn som är inblandad här.
LTT86
2014-10-26
Luigi Cozzi har gjort många korkade filmer i sin karriär, och den här är ingen undantag. Jag menar seriös? Vad f-n har man laser effekter och rymden platsen i Grekiska Mytologi för? Det vore som om man skulle lägga in Dinosaurier i vilda västern, passa helt enkelt inte in. Den här filmen var verkligen en dum film. Men om sanningen ska fram, så njöt jag av den här filmen. Den var så underhållande dumt att jag verkligen gillade filmen. Speciell Lou Ferrigno. Oh my god! Vad han passade in 100% i rollen. Jag trodde verkligen på varenda stund att han var Herkules, att han var halvgud och att han var mer kraftfullare än människorna! Han var född för den rollen!! Och sist vill jag bara säga att... Jag kan inte fattar att dom nämner Titanic i den här filmen!
Gordyal
2013-12-27
Dumt så det förslår. (5-/15)
Bumbi78
2013-01-11
Lou har korkad uppsyn och enorm kroppshydda i något av det mest färgsprakande jag sett. Fullspäckad av dumheter och de sämsta effekter som skådats. Skyhögt underhållningsvärde.
Raimo_1985
2012-08-21
Underhållningsvärdet är skyhögt och marshmallowsmiljöerna liknar inget annat jag sett. Dessutom gillar jag Lou mycket. :)
Ondskapt
2012-05-20
Superskräpig, men underhållande, idioti från Cozzi där laser och robotar samsas med grekisk mytologi. Man undrar ju vad dom tänkte med, men får vara glad att de tänkte som de gjorde.

2010-12-02
Ett äventyr som har allt, precis allt!
schramm
2010-09-12
Cozzis första Hercules är en liten besvikelse. Trött handling, som till största delen utspelar sig i rymden, robotmonster som går sönder så fort man tittar på dem och ett grönfilter som Cozzi tycks glömt på kameran filmen genom.
Kriffot
2010-09-05
Förträfflig med knasiga färger, grekiska gudar med fel namn, barnsligt manus och laserljudeffekter i vardagssituationer!
Visa äldre kommentarer »