2.4

Hennes alibi

En författare av halvsjaskiga detektivromaner har skrivkramp. Han utger sig för att vara alibi till en vacker kvinna då han tror henne vara oskyldig. Samtidigt som han faller för henne börjar han betvivla hennes oskuld.

Originaltitel Her Alibi
Regissör Bruce Beresford
Manus Charlie Peters
Genre Komedi, Kriminalare, Romantik, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Tom Selleck, Paulina Porizkova, William Daniels, James Farentino, Hurd Hatfield, Ronald Guttman, Victor Argo, Patrick Wayne, Tess Harper

Berniey
2015-01-28
Mysig film o duger att ses, men den lyfter aldrig utan stannar på ett mysigt typiskt godkänd nivå.
2015-01-27
Detta är en av mina absoluta favoritfilmer och dessutom den film som jag främst vill ha i min filmhylla men inte hittat i svensk utgåva. En mycket underhållande historia med härlig humor och en Tom Selleck i toppform. Humorn blandas dessutom med spänning och romantik. Väldigt sevärd. 4+
Djason
2012-06-12
Tom Selleck är riktigt skön i filmen men hon den kvinnliga motspelerskan är mest kass hela tiden.
Barbamuffin
2012-01-20
Jag höjer snartbetyget. Filmen får mig på bra humör!
Gordyal
2011-06-27
Nästan lite rolig ibland, men mest besvärande och/eller tråkig. Men det är det värt. (5/15)
Philips
2010-07-18
Tom Selleck´s filmer förknippar jag med en rollfigur som även fungerar som "narrator". (vad nu det heter på svenska). Inte dåligt, men heller inte särskilt spännande.
muad_dib
2010-02-18
jag hade noll förväntningar, men den var faktiskt väldigt rolig och lite halv spännande.
Fermis
2008-08-11
rätt så bra faktiskt, som vanlg tom selleck, paulina pori... snygg.
IrwinFletcher
2008-03-21
Magnum PI vs snygg fotomodell. Borde slå gnistor!! Men nej. Vad hände? Förutsättningarna fanns ju där!!
kexchokladet
2008-02-28
Detta är väl den typ av komedi som faktiskt inte håller idag.