Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Hell's Kitchen


Ett rån går fullständigt åt fanders och alla dör utom en. Den överlevande hamnar i fängelse och när han skall släppas ut vill hans gamla flickvän att hennes nya pojkvän ska döda honom.


Originaltitel Hell's Kitchen
Alternativ titel Hell's Kitchen N.Y.C.
Regissör Tony Cinciripini
Manus Tony Cinciripini
Genre Drama, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Rosanna Arquette, William Forsythe, Mekhi Phifer, Johnny Whitworth, Angelina Jolie, Stephen Payne, Jade Yorker, Mike Nicolosi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 43
Filmnummer 15690

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Retard_Messiah
2012-04-30
Ikväll har jag tittat på en filmen "Hell's Kitchen" som är gjord gaska tidigt i Angelina Jolies karriär. Detta är grund och botten filmens handling: Ett rån går fullständigt åt helvete och alla dör utom en. Den överlevande (Mekhi Phifer) hamnar i fängelse och när han skall släppas ut vill hans gamla flickvän (Angelina Jolie) att hennes nya pojkvän ska döda honom. "Hell's Kitchen" är i sin helthet en ganska intetsägande film som inte berör så pass mycket att man direkt lägger den på minnet efter att man har sett den. Skådespeleriet i filmen är ganska ojämnt. Det är bara Rosanna Arquette och Angelina Jolie som glänser i sina roller. Och de gör sitt yttersta av de roller de fått sig tilldelade i filmen. Men historien är dessvärre för osammanhängande och oengagerad. Filmen får en svag tvåa av fem möjliga av mig. Hade det inte varit för de scener där Angelina Jolie och Rosanna Arquette medverkar i så hade filmen bara fått en etta. Jag kan enbart rekommendera "Hell's Kitchen" till hängivna Angelina Jolie fans som precis som jag vill se allt Jolie har medverkat i. För andra personer är filmen inte direkt något nyskapande i genren "knark och andra affärsuppgörelser i den undre världen".
Kongo
2005-04-27
Vilken luddig presentation!
izis
2003-09-19
Angelina was on the cover so. . . . .