Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Hellraiser III


Efter händelserna i förra filmen lyckas Pinhead åter få kontroll och börjar med hjälp av en oförsiktig nattklubbsägare på nytt jaga själar till helvetet. En reporter och en prostituerad börjar undersöka mysteriet.


Originaltitel Hellraiser III - Hell on Earth
Alternativ titel Hellraiser 3
Regissör Anthony Hickox
Manus Peter Atkins, Tony Randel, Clive Barker
Genre Skräck, 90-tal
Skådespelare Terry Farrell, Paula Marshall, Doug Bradley, Kevin Bernhardt, Ashley Laurence
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1563
Filmnummer 7915

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ZoIX
2022-07-26
Ja det är den sämsta av de tre men ändå värt att se om man gillade de två föregående filmerna. Tempot och längden är fortfarande föredömligt. Terry Farrell är skitsnygg och ingen vidare skådis.
Robkiller
2021-11-15
Första Hollywood-produktionen i serien och de verkar väl inte ha någon som helst idé vad som är poängen med det här.
STHRUDTS
2020-06-11
Skådespeleri från helvetet och många saftiga monologer från Pinhead. Ettan va bra (på riktigt), men detta är nog den festligaste filmen i serien.
päronanton
2020-05-12
Tycker första & andra filmen är riktigt bra! Den här är okej.
YouAreNrIchi
2018-11-01
Rekommenderad Etta, och det är det väl egentligen, särskilt med tanke på hur den helt ignorerar allt som faktiskt var tänkvärt eller läskigt med de första två filmerna, men om man vill se en B-så-dålig-att-den-blir-bra-skräckis så är den helt fulländad. Jag skrattade högt flera gånger under sista halvtimmen.
martineden
2018-07-25
[rek. 1] Det är ju helt klart ett steg nedåt kvalitetsmässigt från den föregående filmen, men jag måste ändå säga att det finns en del försonande element som räddar den och, i mitt tycke, gör den sevärd. På den negativa sidan är skådespelet och dialogen riktigt uselt, men på ett sätt som gör att man kan fnissa åt det, det är ju trots allt inte Shakespeare. De mänskliga karaktärerna är fullkomligt ointressanta. Det som dock är välutfört i filmen är skräckmomenten och jag tycker även att scenografin och atmosfären fungerar riktigt bra. Filmen innehåller också en del scener som är en riktig fröjd och välkomponerade bildmässigt. Kort sagt; själva intrigen och dess dramatis personae är intetsägande, men själva bildkompositionen, designen och skräckdramaturgin är riktigt bra. Sen har vi ju Doug Bradley som "Pinhead" och han får ganska mycket att göra här! Fina monologer och dialoger som är ett plus för filmen. Helt okej film! 2+
Hanness
2018-02-19
Usel
Stygga-Vargen
2016-10-16
Ja, sämre än de två första filmerna är den ju men tycker ändå den är väldigt bra och faktiskt även ganska originell.
Korben_Dallas
2015-04-03
Pinhead, din episka jäkel
dudson
2015-03-16
Små billig men gillade den rejält mkt ändå. Innehåller en hel del gore+ driven handling samt en del sköna onliners. Helt klart en av dom bästa uppföljarna när det kommer till Hellraiser filmerna.
Visa äldre kommentarer »