Hellboy: The Golden Army

Den magiska världen startar ett uppror mot mänskligheten i ett försök att styra Jorden. Det är nu upp till Hellboy och hans team att rädda världen från dessa rebelliska varelser.

Originaltitel Hellboy II: The Golden Army
Alternativ titel Hellboy 2: The Golden Army
Regissör Guillermo del Toro
Manus Guillermo del Toro
Genre Drama, Komedi, Action, Äventyr, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Jeffrey Tambor, Luke Goss, Anna Walton, John Hurt, Brian Steele, Roy Dotrice, John Alexander (II), James Dodd, Iván Kamarás, Santiago Segura, Montse Ribé, Seth MacFarlane (röst)

Skapad 2019-11-13 av
Jag älskar verkligen Guillermo del Toro. Visst, det första jag såg av honom var Blade 2, och det kanske inte var den fetaste filmupplevelsen jag haft. Men sedan såg jag Hellboy, och blev alldeles ...   Läs mer »

sodomiten
2021-10-31
Det är ganska kul med alla specialeffekter och roliga figurer som dyker upp i parti och minut. Gänget bakom sagan om ringen som gjort det här också? Gubben som drar ur pilspetsen ur Hellboy är mycket lik fulingen från slutet i tredje lotr-filmen.
2020-11-28
Så jäkla sämst!!! Gillar inte sådana här filmer...
movieguy72
2019-09-28
Älskar Mike Mignolas seriealbum om Hellboy och är ett lika stort fan av Guillermo del Toro speciellt när han får fria händer med sina bisarra varelser och kreationer. I uppföljaren till 2004 års "Hellboy" har han verkligen fått fria händer till att skapa fantasifulla varelser såsom troll, naturgud och små hungriga varelser. Uppföljaren är helt enkelt en fantastisk film där fantasin inte har några gränser. Synd att det aldrig blev en tredje film, där man hade fått utforska Hellboys och Liz förhållande mer.
myslas
2016-11-05
Betydligt mer underhållande än första filmen. Det märks att del Toro gjort Pans labyrint mellan de här två filmerna då fantasin kring olika mytiska varelser verkligen flödar här.
fors1984
2016-02-17
Har en storbudget-film någonsin blivit designad med så mycket kärlek som denna?
Dutch
2015-07-30
Ettan har Rasputin, denna har inte närheten av lika grym badguy. Bra är dock Krauss och hans "fockused". Hoppas en trea kommer snart då det är riktigt sköna filmer!
foppa99
2014-06-27
Gillar den
CBrown
2013-12-15
Inte i närheten lika bra som ettan, försöket till att vara större och bättre gör att den faller tungt och jag saknar Myers då ensemblen inte håller lika klockrent utan honom.
Taliah
2013-08-11
Visuellt snygg, särskilt allt det steampunkiga, annars bluää.

2013-08-11
Underhållande ändå. Bättre än den första.