Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Hellboy


Hellboy beger sig till England, där han måste besegra Merlins sällskap och bloddrottningen Nimue. Deras drabbning tycks orsaka världens undergång, vilket är ett öde Hellboy desperat försöker undvika.


Originaltitel Hellboy
Regissör Neil Marshall
Manus Andrew Cosby
Genre Action, Äventyr, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Stephen Graham, Daniel Dae Kim, Sophie Okonedo, Alistair Petrie, Brian Gleeson, Penelope Mitchell, Mark Stanley, Thomas Haden Church, Kristina Klebe, Rick Warden, Mario de la Rosa, Atanas Srebrev
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 240
Filmnummer 129919

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av movieguy72
Hellboy och jag har ett komplicerad förhållande, jag älskar seriealbumen som är skapade av Mike Mignola men jag tyckte inte de två Guillermo del Toro filmerna höll måttet, mycket tack vare att ...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2020-07-27
F#cking bad-as Hellboy rulle där dom 2 förra har nada chans mot denna Xplosiva upplevelse. Sen är storyn levande & intressant. Filmen flyter på förjävla schysst rakt av" + att gore- faktorn är helt underbar!!#)#) 3+
Andreas_
2020-05-03
Nja, tyvärr lyckas inte denna reboot även fast jag var en av dom som hade höga förhoppningar på att det skulle bli bättre, men tyvärr blev det bara pannkaka av alltihop....manuset är riktigt uruselt, charmen är som bortblåst och många mediokra skådisar eller bra skådisar som inte anstränger sig märkvärdigt mycket, denna ska tydligen vara mer dedikerad och lik serietidningen som Hellboy är baserad på men trots det så blir jag missnöjd, kass CGI, känns väldigt lågbudget, tråkig story och oerhört fåniga och dåliga skämt, det som är plus är David Harbour som Hellboy, han gör rollen riktigt bra och passar rollen perfekt men hur fan är hans karaktär skriven undrar jag? så det är synd, annars hade det kunnat vara en intressant Hellboy, men så har vi då den alltid lika urusla och charmlösa Milla Jovovich som förstör varenda film hon är med i, har inte gjort något bra förutom femte elementet och sen kommer då Ian McShane som alltid är en lysande skådis men här spelar han bara över å det grövsta och verkar inte bry sig nämnvärt, så det blir mest fånigt, sen gillar jag dock att den är mer vuxet gjord, det är mer mörkt och brutalt och filmen är från 15 år, vilket definitivt passar men varför är skämten skrivna för 5 åringar? det går verkligen inte ihop, det blir en soppa som är god i några slevar men sedan blir man less och äter en smörgås istället, så betyget blir endast en riktigt svag 3:a och det enda som håller ett mycket lägre betyg borta är att det är ett tappert försök med en mörkare och mer brutal Hellboy med en bra David Harbour, men det räcker inte till att jag skulle rekommendera filmen men visst kan den duga en seg bakis söndag.
Bumbi78
2020-03-24
Den skiftar tvärt mellan humor och rått våld vilket kanske funkat om de visste vad de gjorde. Klart sämre en Del Toros version och jag fattar inte varför denna behövde göras om. Lite hjärndöd action räddar den från fiasko.
Caligari
2020-03-01
Dålig humor, klichéartade repliker och datoranimerat blod. RIP Hellboy-filmserien.
Grillman
2020-02-12
Otroligt svag trea, men den var betydligt bättre än jag förväntade mig
karlmats
2020-01-19
Det var länge sen jag såg de två Perlman-filmerna men nog var de klassen bättre än det här? Det händer mest en massa saker och jag hittar ingen riktig anledning till att de skulle kicka igång den här franchisen om de inte har nåt mer spännande att berätta. Det är köttigt men effekterna ser väl inte alltid ut att vara top notch och Harbour är ett steg ner från Perlmans Hellboy. Det roligaste var nog ändå när Daniel Dae Kim sa att han hade jobbat som aktuarie innan han blev muterad hemlig agent åt den paranormala myndigheten, det känns nästan lika otippat som när baddingen i Motocross Kids visade sig vara en framgångsrik företagare, eller när Tong Po i Kickboxer 4 visar sig ha blivit en visionary record producer. Åter till Hellboy, det här var ganska trött men inte heller direkt dåligt, till skillnad från de brittiska accenterna som folk försöker sig på. Det blir en ganska stabil 2a.
HerrNenne
2020-01-02
Faktiskt inte så dålig som jag trodde. Nästan helt ointressant, men finns många filmer bara senaste tiden som provocerat mig mer. Om den bara hade varit en halvtimme kortare också.
Rai
2019-12-30
Jag avskyr dom här filmerna!!
Barneyk
2019-10-09
En stor positiv överraskning. Efter att ha blivit totalsågad av kritiker och totalfloppat bland fans så förväntade jag mig en riktig kalkon. Men tji fick jag, det här är en ganska duglig serietidnings action med en riktigt bra David Harbour i huvudrollen. Jag gillar hur rå och blodig den är i sin action och det finns en hel del actionscener som ändå imponerar. McShane, Dae Kim och Sasha Lane gör också riktigt bra rollprestationer. Visst, filmen är också ganska platt och jag himlar rätt mycket med ögonen över hur krystade vissa detaljer är. Men en stark tvåa är det och en trevlig fredagskväll fick jag.
best_jeppe
2019-10-09
Den började lite intressant men ballade snabbt ur. Tonen skiftar kraftigt i filmen och det kändes som att den inte visste vad den ville vara för något. Tyvärr en riktig besvikelse. Svag 2a.
Visa äldre kommentarer »