2.3
2.3
Hell Ride
Två rivaliserande MC-gäng, The Victors och The Six-six-sixers har legat i krig länge. 4:e Juli 1976 mördar och bränner Six-six-sixers hustrun till The Victors president. 32 år senare ska de få sin hämnd.
Originaltitel | Hell Ride |
Regissör | Larry Bishop |
Manus | Larry Bishop |
Genre | Drama, Action, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Michael Madsen, Vinnie Jones, Dennis Hopper, David Carradine, Michael Beach, Larry Bishop, Eric Balfour, Leonor Varela, Cassandra Hepburn, Kanin J Howell, Julia Jones (III), Laura Cayouette |
En riktigt bra B-film, kanske den bästa jag har sett.
Vilken sanslös dynga! Det enda som var bra i filmen var musiken, men inte ens det räddar den från en etta...
Stark tvåa
"Hoohoo, look I'm an owl" - Madsen.
Kommentaren som höjer filmen direkt från en 2a till en 3a :)
Visst är det i grund och botten en skitfilm, men den har något som är svårt att sätta fingret på. Den har för det första en skön bildkomposition och ljussättning. För det andra har den ett mycket bra soundtrack. Sist men inte minst är ju Madsen genialisk. "Hoohoo Look I'm an owl hoohoo"
Svag 4:a.
Underhållande, även om den hela tiden känns som en "Tarantino light"-produkt. Kanske inte så konstigt att Tarantino själv står med som exekutiv producent. Men som sagt var, den är underhållande och duger som ett tidsfördriv när man är på humör för en sådan här film.
Överdriver coolheten så att det t o m blir för mycket för den parodi jag tror att den försöker vara. Dessutom gillar jag verkligen Michael Madsen men herregud, ge honom en chans. Får dock en tvåa för att den försöker vara rolig och så är den snygg också.
Jaa... den filmen gav mig ju inget. Jag fick iofs sitta och titta på tuttar i en timme!
Dåliga flickor, dåliga dialoger. En besvikelse! Dialogerna alltså...