1.9
1.9
Hell Baby
Ett förväntansfullt par flyttar in i det mest hemsökta huset i New Orleans - ett hus med en demonisk förbannelse.

Originaltitel | Hell Baby |
Regissör | Thomas Lennon, Robert Ben Garant |
Manus | Thomas Lennon, Robert Ben Garant |
Genre | Komedi, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Leslie Bibb, Rob Corddry, Riki Lindhome, Thomas Lennon, Paul Scheer, Rob Huebel, Michael Ian Black, David Wain, Keegan-Michael Key, Robert Ben Garant, David Pasquesi, Alex Berg |
Filmnummer | 102036 |
Trots en del intressanta scener och en drös med skämt som aldrig blir roliga så var det här inte mycket att ha överhuvudtaget egentligen... skräms aldrig... ologisk handling, långtråkig dialog och med risiga skådespelare... den ger trots det en del underhållning i sin uselhet så den får duga för nu, men det var knappt att det här är värt att ses.. av någon...
På alla sätt en meningslös film, men måste medge att den är rätt underhållande. Faktiskt bättre gjord än man skulle kunna tro, en hel del flirtande med klassiska "skräckfilmer" (från Shining till Alien) men också med själva genren.
Några få roliga scener överväger inte resten av detta monumentala skräp.
Rätt kul till en början men sen blir det lite långdraget.
Holy shit.
Det finns några roliga karaktärer och kul ögonblick men knappt någon helhet. Känns mer som outvecklade sketchidéer väldigt löst sammanhållna med en nonsensstory om en gravid kvinna som går bananas i ett hemsökt hus.
Inte helt ounderhållande men likväl ingen bra film oavsett genre och förväntningar. En stark etta.
Käss, men kan inte låta bli att tycka om den lite ändå! Rädd så jag skrek blev jag också!