Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Heavy Metal 2000


Enligt en gammal profetsia har skräck och förstörelse sänkt sig genom den galne Tyler. Han har startat en orgie i ödeläggelse i jakten på odödlighet. Julie, den enda överlevande från Tylers vildaframfart reser sig upp ur askan och tar upp jakten på Tyler. Tungt beväpnad och med rättvisan på sin sida förföljer Julie en man full av hat och maktbegär. I det avgörande slaget möter hon till slut sin ärkefiende, och kampen om odödlighet och den egentliga makten om universum har börjat...


Originaltitel Heavy Metal 2000
Regissör Michael Coldewey, Michel Lemire
Manus R Payne Cabeen, Carl Macek, Kevin Eastman
Genre Action, 2000-tal, Äventyr, Animerad, Fantasy, Science Fiction
Skådespelare Michael Ironside (röst), Julie Strain (röst), Billy Idol (röst), Pier Paquette (röst), Sonja Ball (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 323
Filmnummer 3608

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RichardEk
2013-07-25
Den ursprungliga känslan finns inte kvar, kvar finns endast ett bra soundtrack, en lika välgjord som blodfattig teckningsstil samt en berättelse som inte engagerar. Den ironi och humor (inte minst kring den sociala praktiken "röka på") som kännetecknade "Heavy Metal" finns inte heller kvar. Ingen lyckad fortsättning med andra ord.
tetsuo
2013-05-30
fullt ös medvetslös!!
LenWidleheyt
2012-11-23
Haha, inte helt fel. Dåligt manus, dåliga röstskådisar (utom Idol och Ironside!) och bla bla bla. Men ändå. Dåligheten gör det liksom ännu mer kult. Bara blandningen av tecknat och halvkass 3D-animation gör filmen till en omedelbar relik.
capitol
2012-11-11
Totalt värdelös ur varje konstnärlig, moralisk och estietisk synvinkel. Enda som räddar den är att man kan sitta och skratta/skämmas åt den pubertala attityden som genomsyrar filmen totalt.
italian_fox
2012-11-07
Skräp
Rhofpheh
2012-06-26
Bättre än sin föregångare, men fortfarande inte bra. Men, som ettan, skönt soundtrack.
Jonatanh
2012-04-26
Vet inte vad som är sämst med denna putrida rulle: Den taffliga animationen i kombination med de hemska datagjorda sekvenserna, den fruktansvärda grabbigheten, de usla röstskådespelarna, det meningslösa manuset eller det putrida soundtracket bestående till största delen av neo-metal eller billig techno. FET FETTA.
RobinsTaste
2012-03-07
Datanimationerna är kassa, men den grymma skurken, coola hjältinnan och stenbumlingen är nog för att bli underhållen i 1 1/2 timma!
DrJW
2012-02-23
Inte ett dugg lika minnesvärd som den första filmen. Precis som i Titan A.E så försöker dem blanda animation och data-cgi, men i den här så var de fult. Gillade dock Michael Ironside som rösten till skurken, även om den karaktären inte var ett dugg minnesvärd som Ork-ledaren i den första filmen. Även Billy Idol var väldigt bra som rösten till en druid och gillade även låten hans Buried Alive i den här.
Vitus
2011-08-04
michael ironside funkar skitbra som rösten till antagonisten. men dialogen är rätt kass. denna film är snäppet snyggare än originalet men det är nog allt som är bra med den också. kass musik vilket är en stor besvikelse eftersom musiken är en stor del av det som gjorde ettan bra.
Visa äldre kommentarer »