Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Heaven


I flera år bad Philipea Paccard polisen om att arrestera den man, som förorsakade hennes makes död. Men då ingenting hände, tog hon lagen i egna händer...


Originaltitel Heaven
Regissör Tom Tykwer
Manus Krzysztof Kieslowski, Krzysztof Piesiewicz
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Remo Girone, Stefania Rocca, Alessandro Sperduti, Mattia Sbragia, Stefano Santospago, Alberto Di Stasio, Giovanni Vettorazzo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1792
Filmnummer 5947

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av hemisphere
En hiss sprängs plötsligt i ett höghus. fyra människor omkommer, två barn, deras far och en städerska. Under förödelsen så ringer det ett samtal till den italienska polisen och en kvinna erk...   Läs mer »

Skapad 2004-08-17 av billybob
I flera år bad Philipea Paccard polisen om att arrestera den man, som förorsakade hennes makes död. Men då ingenting hände, tog hon lagen i egna händer... Heaven är en film som bygger på Krys...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2016-07-03
Väldigt vacker och till början väldigt småintressant men känns väl tom i slutändan. Kieslowski fortsätter att lämna mig oberörd. Tykwers regi samt Blanchetts och Ribisis skådespel håller desto bättre.
Murvel48
2016-03-02
En ganska tråkig och poänglös film.
Robodan
2015-10-18
Estetiskt vacker, bra skådisar och en fin musikmatta. Man får lite av Tykwers patenterade känsla. Men det finns för lite att ta på. Det blir för intetsägande. Kieslowski är en stor manusförfattare, men här känns det inte som att han kom på mycket mer än den briljanta starten. Knapp trea
Jompalompier
2015-10-06
Väldigt bra och spännande start. Sen blir den helt okej genom hela filmen. Bra skådisar.
FUR
2015-08-31
Estetiskt mästerverk med en delvis stark historia; dramaturgin svajar lite under andra halvan, och klimaxen blir bombastisk men liksom lite ihålig. Stark trea som jag absolut kommer kunna titta på igen. Blanchett stark som vanligt, och Ribisi finare än någonsin!
Krille80
2014-11-23
Med undantag av min husgud Tarantino så finns det ingen regissör som jag beundrar lika mycket som tyske Tom Tykwer. Jag gillar verkligen hans tyska filmer. Hela hans regi och då främst hans fantasi och stilsäkra bildspråk är underbart. Denna gången är det dock engelska och italienska som talas. Cate Blanchett och Giovanni Ribisi är klockrena.
ouimadame
2014-10-11
Gick från 4a till 3a från första t andra tittningen
Dutch
2014-07-19
Ok fin tråkig vacker film.
need_sleep
2014-05-02
En väldigt seg film, men det är en intressant story och som alltid bra skådespel av Cate Blanchett. Jag såg den med engelska subtitles och ofta stod det "[slow piano music]". Det sammanfattar filmen väldigt bra. Hade man klippt in lite Rock'nRoll hade det blivit en mycket bättre film. Den får en 3:a för Cate, storyn och delvis även fotot som jag tyckte om.
Darn
2013-06-15
Håller helt med föregående talare, särskilt angående det omsorgsfulla fotot. Vill också passa på att berömma Kieślowski för ett fantastiskt manus. Fingertoppskänsla!
Visa äldre kommentarer »