Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Heartbreak Hotel


I Heartbreak Hotel får vi följa två sinsemellan mycket olika kvinnor som har en sak gemensamt - de är båda frånskilda. Nu, 40+ och med vuxna barn, skall de gå vidare med sina liv och åter ge sig ut på jakt efter kärleken. Ett från början slumpartat möte leder till varm vänskap, lite dårskap, många danshak och fler barer.


Originaltitel Heartbreak Hotel
Regissör Colin Nutley
Manus Colin Nutley
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson, Johan Rabaeus, Marie Robertson, Erica Braun, Christoffer Svensson, Niki Gunke Stangertz, Jan Waldekranz, Vas Blackwood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3878
Filmnummer 40692

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av joacim92
Gudrun och Elisabet är till det yttre två väldigt olika kvinnor men innerst inne ganska lika. I filmen får man följa Gudrun och Elisabet, båda 40+ och ensamstående. Elisabet är nyskild och har...   Läs mer »

Kommentarer


mammene
2022-12-04
Gillade det här mer än jag trodde, nästan lite motvilligt. Är alltid lite misstänksam när Helena Bergström är inblandad, hon har en förmåga att spela över, så ock här, men en annan bättre sida av henne skimrade till ibland. Maria Lundqvists slapstick hade jag gärna varit utan, det är det jag retar mig på hos dessa två skådespelare att de har samma stil i alla roller, skulle vara bättre om de slappnade av lite. Annars var historien rätt kul och medryckande, med mycket bra musik som förhöjde stämningen, så en skaplig tvåa slutar det i.
Dele
2022-07-02
En för stunden relativt underhållande historia med lite väl kalkylerat stärkta scener och minst ett montage för mycket.
Zingostar
2021-11-28
Kan inget annat än älska denna härliga feelgood film. Lundvist och Bergström har bra kemi och historien håller hela vägen. Är en film som är gjord med glimten i ögat, vilket hjälper. Är en klar fyra inom sin genre, komedi.
Rai
2017-03-07
Nej, filmen var verkligen inte så dålig som jag trodde!! Den var sämre!!!!
supermancover
2016-05-08
Maria Lundqvist tar filmen till en trea.
martstenb
2015-02-01
Dålig film
Xenox
2012-06-29
Lite underhållande film som kanske främst uppskattas av kvinnor i 40-årsåldern.
picklessmulan
2011-11-17
Fattar inte riktigt meningen med denna film!! Har den något budskap eller inte?? Uselt manus som inte förskönar kvinnor i medelåldern och inte heller män för den delen. Ok Skådespel dock. Speciellt av Lundqvist.
mattzor
2011-07-28
den här filmen är så in i helvete dålig att jag inte kan beskriva det med ord. colin nutley gjorde den säkert endast av anledningen att hans fru som är en otroligt dålig skådespelerska inte fick några andra jobb. den ger en bild av medelålders kvinnor som ointelligenta och äckliga. fy fan vad dålig film
PierreLunaire
2010-11-22
Nutley måste ha världsrekord i klockrena 2:or. Och här är ännu en.....
Visa äldre kommentarer »