2.4
2.4
Heartbreak Hotel
I Heartbreak Hotel får vi följa två sinsemellan mycket olika kvinnor som har en sak gemensamt - de är båda frånskilda. Nu, 40+ och med vuxna barn, skall de gå vidare med sina liv och åter ge sig ut på jakt efter kärleken. Ett från början slumpartat möte leder till varm vänskap, lite dårskap, många danshak och fler barer.
Originaltitel | Heartbreak Hotel |
Regissör | Colin Nutley |
Manus | Colin Nutley |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson, Johan Rabaeus, Marie Robertson, Erica Braun, Christoffer Svensson, Niki Gunke Stangertz, Jan Waldekranz, Vas Blackwood |
Gudrun och Elisabet är till det yttre två väldigt olika kvinnor men innerst inne ganska lika. I filmen får man följa Gudrun och Elisabet, båda 40+ och ensamstående. Elisabet är nyskild och har... Läs mer »
Gillade det här mer än jag trodde, nästan lite motvilligt. Är alltid lite misstänksam när Helena Bergström är inblandad, hon har en förmåga att spela över, så ock här, men en annan bättre sida av henne skimrade till ibland. Maria Lundqvists slapstick hade jag gärna varit utan, det är det jag retar mig på hos dessa två skådespelare att de har samma stil i alla roller, skulle vara bättre om de slappnade av lite. Annars var historien rätt kul och medryckande, med mycket bra musik som förhöjde stämningen, så en skaplig tvåa slutar det i.
En för stunden relativt underhållande historia med lite väl kalkylerat stärkta scener och minst ett montage för mycket.
Kan inget annat än älska denna härliga feelgood film. Lundvist och Bergström har bra kemi och historien håller hela vägen. Är en film som är gjord med glimten i ögat, vilket hjälper.
Är en klar fyra inom sin genre, komedi.
Nej, filmen var verkligen inte så dålig som jag trodde!! Den var sämre!!!!
Maria Lundqvist tar filmen till en trea.
Dålig film
Lite underhållande film som kanske främst uppskattas av kvinnor i 40-årsåldern.
Fattar inte riktigt meningen med denna film!! Har den något budskap eller inte?? Uselt manus som inte förskönar kvinnor i medelåldern och inte heller män för den delen. Ok Skådespel dock. Speciellt av Lundqvist.
den här filmen är så in i helvete dålig att jag inte kan beskriva det med ord. colin nutley gjorde den säkert endast av anledningen att hans fru som är en otroligt dålig skådespelerska inte fick några andra jobb. den ger en bild av medelålders kvinnor som ointelligenta och äckliga. fy fan vad dålig film
Nutley måste ha världsrekord i klockrena 2:or. Och här är ännu en.....