Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

He Got Game


Jack sitter i fängelse för mord. Han erbjuds en eventuell frigivning om han kan övertyga sin son Jesus att spela basket i guvernörens gamla lag. Den enda haken är att Jesus vill inte ha något med sin far att göra - Jack sitter inne för att ha mördat Jesus mamma.


Originaltitel He Got Game
Regissör Spike Lee
Manus Spike Lee
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Denzel Washington, Milla Jovovich, Ray Allen, Rosario Dawson, Ned Beatty, Jim Brown, John Turturro, Bill Nunn, Chasey Lain, Jill Kelly, Jennifer Esposito, Hill Harper, Zelda Harris, Joseph Lyle Taylor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1539
Filmnummer 6641

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av cineasten89
Efter att fadern hamnat i fängelset och modern avlidit har deras son själv fått uppfostra lillasystern, samtidigt som hans basketkarriär tagit fart. Han är rankad etta bland landets Highschool-sp...   Läs mer »

Kommentarer


CinemaStrange
2015-08-26
Jag ska vara ärlig den bombastiska musiken förstörde en hel del, man behöver inte överdriva något som kunde ha blivit bra och personligen tycker jag att filmen hade vart mer spännande om den hade handlat om Jesus som hade börjat universitet hade nog blivit ett annat tempo som hade passat mer in på en "sportfilm".
Krille80
2014-11-20
När Spike Lee står bakom kameran blir det i stort sätt alltid bra (Do the right thing, Summer of Sam, Malcolm X osv.) men här når det inte riktigt upp till den nivån. Det är ändå sevärt genom bra manus, Spike Lees regi och Denzel Washington. Uppfriskande små vändningar i handlingen som gör att man stannar kvar.
Gigi1943
2014-06-23
Såg den för att jag gillar Denzel men skulle nog inte gjort det annars för jag gillar inte sportfilmer. Vad ska jag säga mer än att jag stängde av strax före slutet, så spännande tyckte jag att den var ... fick han frisedel eller ... bryr mig inte, suck.
Jonas77
2012-03-23
Om du e sugen på att se Denzel.
need_sleep
2011-11-17
Denzel är bra, basket är kul, filmen är bra :-)
Djason
2011-11-04
Är ingen större basketfantast och är det inte efter filmen heller. Har lite svårt för Spike Lees filmer. Men Denzel är bra som vanligt och filmen har ett snyggt slut.
MtotheN
2010-12-28
Helt okej film med en alltid lika stabil Washington. Tyckte dock att storyn var lite för tunn och att Lee fyllde ut filmen med en del långdragna scener som inte gav så mycket. Lite för lång var den men jag gillar basket så det räddar upp den lite. Svag 3a.
pierreee
2009-08-06
denzel är så jävla creepy i denna. riktig hockeyfarsa!
foppa99
2009-06-18
gillar ju basket
StureStenhög
2008-11-10
En på många sätt bra och intressant film som dock inte når ända fram. Storyn är bra (trots att den är långsökt) och karaktärerna känns genomtänkta. Många scener fungerar också riktigt bra. Tyvärr är historien ganska osmidigt berättad och de poänger kring girighet och själviskt agerande som Lee försöker få fram blir för övertydliga. Detta underminerar den realism som filmen hade behövt för at fungera fullt ut
Visa äldre kommentarer »