Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Haywire


Den frilansande hemliga agenten Mallory Kane hyrs ut för att ta hand om olika globala uppdrag för att göra jobb som regeringarna inte kan godkänna och statscheferna helst inte vill veta om. Efter ett uppdrag att rädda en gisslan i Barcelona skickas hon snabbt vidare till ett annat uppdrag i Dublin. Insatsen går snett och Mallory inser att hon har blivit lurad.


Originaltitel Haywire
Regissör Steven Soderbergh
Manus Lem Dobbs
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Gina Carano, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Bill Paxton, Channing Tatum, Antonio Banderas, Michael Douglas, Michael Angarano, Mathieu Kassovitz, Eddie J Fernandez, Julian Alcaraz, Maximino Arciniega, Aaron Cohen (I), Natascha Berg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1182
Filmnummer 84148

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av rikirock
Mallory Kane är född, uppvuxen och utbildad i CIA:s innersta och mest hårdföra elitförband. Hon utför de smutsigaste jobben, överlever de farligaste uppdragen och besegrar de mest brutala bad g...   Läs mer »

Kommentarer


Gordyal
2019-04-25
Carano övertygar i stjärnspäckad ensemble. Fast så mycket mer än Carano är inte särskilt övertygande. Bristande trovärdighet, klyschig story och klen spänning. Underhållningsvärde finns, men det är inte särskilt högt. (6+/15)
foppa99
2018-12-27
Total skit
sven_usling
2018-07-16
Underhållande och mycket intressantare än Bourne filmerna.
Vasp
2018-05-28
Filme är antingen en stark 2:a eller en svag 3:a fick bli en 3:a. Gillar fighting scenerna.
deswhip
2018-01-19
Mycket bra fighting! Vilket är ovanligt hos kvinnliga karaktärer men så är hon ju också fighter mer än skådis om jag fattat det rätt. Övrig casting består av välrenommérat folk. Filmat i fina miljöer också. Filmen är verkligen ett seriöst försök till att göra en spännande agentaction/fighting. Ändå funkar det inte riktigt, andra filmer i samma genre gör jobbet så mycket bättre, typ Jason Bourne tex. Det här är platt i jämförelse, filmen saknar liksom personlighet. 2+
Litsne
2017-12-20
Jag singlade slant mellan en stark 2:a och en svag 3:a. regin fungerade vid något enstaka tillfälle, men för det mesta kändes bara filmen amatörmässig. Manus och skådespelarinsatser var också mediokra.
Rele
2016-06-01
En film med action, men med dålig regi och änne sämre manus. Jag ger en tvåa.
cosinusfi
2016-03-26
Småtrött.
wasteoftime
2016-03-21
Snygga actionscener? Absolut, men blåste manuset bort? Erkännas skall att Gina Carano inte är så dålig som jag faktiskt hade förväntat mig som skådespelare. En otroligt namnkunnig film, som inte alls levererar och med sina 93 minuter lyckas den kännas som snarare 193 minuter. Men actionen var snyggt koreograferad, även om även den hade sina brister var de klart inte en av filmens största problem. 0,2 på SH-skalan.
jingoo
2015-12-31
Mysig cloak & dagger actionthriller som produktionsmässigt känns lite lågbudget, men genomförendemässigt är så typiskt Soderbergh (på ett bra sätt). Effektiva actionscener, ofta lite åt det dokumentära hållet.
Visa äldre kommentarer »