Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Häxorna i Eastwick


Tre kvinnor i en småstad i New England längtar hett efter den rätte mannen. Är anländandet av den förmögne och oemotståndlige Daryl Van Horne en slump eller är det kvinnornas omedvetna magis verk?

Baserad på romanen The Witches of Eastwick av John Updike från år 1984.


Originaltitel The Witches of Eastwick
Regissör George Miller (II)
Manus Michael Cristofer
Genre Komedi, Skräck, Fantasy, 80-tal
Skådespelare Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer, Jack Nicholson, Veronica Cartwright, Richard Jenkins, Keith Jochim, Carel Struycken, Helen Lloyd Breed, Caroline Struzik
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6417
Filmnummer 3834

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-08-07
Nja, den här filmen var inget för mig.
karlmats
2020-02-11
Jag är ingen Nicholson-fan och när filmen till stor bygger på att han ska få ta ut svängarna och vara en urflippad version av sig själv, ja då är det inte så konstigt att jag inte faller för det. De tre häxorna gör väl så gott de kan och visst finns det lite fyndiga repliker här, men det känns ändå som att 80-talet har bjudit på bättre filmer i ungefär samma genre så jag vet inte varför just den här har fått lite kultstatus. Att samma man senare gjort Mad Max: Fury Road är obegripligt men det tackar jag ändå för. En stabil 2a.
Stygga-Vargen
2017-08-01
Äger hårt!
Hypostas
2016-04-13
Riktigt mysig film faktiskt. Trevlig musik och Jack Nicholson är skön i sin roll.
Krille80
2014-11-08
Filmmässigt, så funkar den. Storyn håller rakt igenom filmen. Skådespelarna är ju bra, men det är ingen utav deras bästa prestationer i denna film. Visst har denna film sina ljuspunkter men kunde varit bättre.
Tatty
2014-03-15
Gillar filmer med häxor där det är spännande och pirrig. Filmen var riktig bra och jag har alltid gillat filmen. Cher, Michelle Pfeiffer och Sudan Sarandom spelar rollerna bra. Samt Jack Nicholson.
Ful_fisk
2013-10-31
Bisarr och egen film som ger en oväntat fräsch skildring av kvinnlig sexualitet. Cher, Susan Sarandon och Michelle Pfieffer är alla roliga och bra, men Jack Nicholson stjäl showen fullständingt, förbannat rolig! Av George Miller, mannen bakom Mad Max- och Babe-filmerna.
Bumbi78
2013-05-19
Nicolson och "häxorna" är svåra att motstå i den här charmigt tramsiga rullen. Rätt flummig egentligen, men svår att inte gilla.
dudson
2012-04-23
Mkt märklig&underhållande film som framförallt görs rättvisa utav Cher och Nicholsson.Som då främst Jack gör så förbannat roligt och flippat#) Sen bra effekter åxå för att vara så gammal film.Sen är slutet så vrickad så det står härliga till..)
abnormal
2012-04-08
Rolig och skrattretande om vartannat. Har flera väldigt sköna ögonblick.
Visa äldre kommentarer »