Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Harriet


Baserad på den sanna historien om frihetskämpen Harriet Tubman.


Originaltitel Harriet
Alternativ titel Freedom Fire
Regissör Kasi Lemmons
Manus Kasi Lemmons, Gregory Allen Howard
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Cynthia Erivo, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr, Vanessa Bell Calloway, Clarke Peters, Joe Alwyn, Deborah Ayorinde, Tory Kittles, Vondie Curtis-Hall, Omar J Dorsey, Mitchell Hoog, Claire Bronson, Joseph Lee Anderson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 82
Filmnummer 135143

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2021-07-27
Så otrolig och intressant film. Så grym spännande.
mammene
2021-07-20
Det här är onekligen en otrolig historia, men eftersom den bygger på en verklig människa och händelser så vill jag att det ska kännas mer realistiskt. När man vill få med så mycket som möjligt är det ofta så att det blir förenklat. Jag kände att det gick för fort fram i själva flykterna, det blev rutin. Kan också känna att det ska vräkas på med hjälte glorian, jag vill känna själv. Men annars en tid som bör belysas, tror att denna historia hade vunnit på att delas upp. Men det skapade nyfikenhet att vilja veta mer.
jack_jack_jack
2020-01-14
Typisk film som någon präktig högstadielärare hade kunnat visa för att den "har ett bra budskap" också visar det sig att det är en klichéefylld sörja. Men fick nys om vem Harriet Tubman är om man ska vara rättvis, tyvärr var wikipediasidan om henne mer spännande och intressant än den här filmen.