Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Hardball


Conor är en misslyckad gambler som mot alla odds blivit utsedd till baseballcoach för ett ungdomslag i Chicagos värsta kvarter. Conor blir mer engagerad i de unga spelarna än någon kunnat ana, inklusive deras snygga lärarinna. Indragen i barnens tuffa vardag, där baseball är det enda som räknas, lyckas Conor ge dem hopp inför framtiden.


Originaltitel Hard Ball
Regissör Brian Robbins
Manus John Gatins
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Diane Lane, Bryan Hearne, John Hawkes, Julian Griffith, Michael B Jordan, A Delon Ellis Jr, Kristopher Lofton, DeWayne Warren, D B Sweeney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 627
Filmnummer 6200

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av carreyholic
En charmig liten komedi från 2001 som handlar om ärkelosern Conor (Keanu Reeves) som satt sig i ordentliga spelskulder på grund av sitt vårdslösa spelande, men som får en chans att bättra sig n...   Läs mer »

Kommentarer


uncle_funk
2014-06-07
Bra film med allt för många klyschor men är ändå väldigt varm. Musiken var dock ganska enformig och trist. Väl medveten början av 2000-talet var skräp RnBs musik. Kul Notourios fick lite plats iallafall men allt för mycket R. Kelly. Keanu Reeves är en person jag oftast har svårt för, här är han medelmåtta iallafall men skulle lätt kunnat ersättas.
idaho1981
2013-10-13
Har den gjorts förut? Jadå, flera olika versioner finns och fler bättre och flera sämre än denna. Manuset är förutsägbart och tunt. Man hinner aldrig frstå varför killarna gillar sin tränare eller vad som påverkar Reaves karaktär. Dessutom gör inte Reaves en av sina bättre roller utan känns väldigt pastisch. Det som lyfter den här filmen är killarnas skådespeleri, naturligt, skönt och äkta. Lane gör som vanligt ett bra jobb men har inte mycket att gå på.
Xenox
2012-07-30
Den kunde ha gjorts bättre, men den var ändå inte dålig.
Intro
2010-12-16
najs rulle
KimEkberg
2010-06-03
vad nu då? tipsad ett? sånna här gripande filmer brukar ju tipset gilla att tipsa fem eller nåt annat skyhögt. speciellt bra är den ju inte, men inte är den anskrämlig. en vanlig ghettofilm med en oväntad hjälte som spelar oväntat märkligt även med keanu reeves mått mätt.
cool_sweethear
2008-08-07
keanu reeves rockar i rollen, konceptet är väl ganska vanligt, men ändå någorkunda utstickande med tanke på sättet den förmedlar stadens slum, på ett trovärdigt och bra sätt. man tror inte att det kan bli värre när man ser hur Conor lever, men så följer man med några utav ungarna i laget hem och vips sjönk skiten ännu längre ner i dasset... en helt ok rulle, slutet var oväntat =S
SLIPKNOT4LAJF
2008-03-10
den här e ju för i helvete grym
Rogue
2007-11-03
Bar älskar denna fillm
FilmGuden
2007-08-15
Ingen direkt höjdarfilm, men den berörde mig faktiskt lite. Det är heller inget revolutionerande men den försöker. Den visar det hårda livet i slummen ganska bra. Med en mycket bra Keanu Reeves. Som jag tycker passar bäst i dessa roller.
stymnos
2007-08-14
Helt avskyvärt förutsägbar och sentimental. Slutet är ju komiskt dåligt med sin övertydliga stråkmusik. Reeves är dessutom nästan enastående usel, till och med för att vara han.
Visa äldre kommentarer »