Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Hard to Kill


När Mason Storm vaknar efter sju år i koma vill han hämnas på både politiker och bovar.


Originaltitel Hard to Kill
Regissör Bruce Malmuth
Manus Steven McKay
Genre Action, Romantik, 90-tal
Skådespelare Steven Seagal, Kelly LeBrock, William Sadler, Frederick Coffin, Bonnie Burroughs, Andrew Bloch, Branscombe Richmond, Charles Boswell, Zachary Rosencrantz, Lou Beatty Jr, Nick DeMauro, Nick Corello, Justin De Rosa, Stanley Brock, Evan James, Robert LaSardo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2281
Filmnummer 5848

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av DiscoDuck
Filmen handlar om en stenhård, orädd, snygg, sparkande, stenhård, tuff, kärleksfull, orädd och stenhård polis - Mason Storm (Steven Seagal). Mason utreder en liga som har en korumperad politiker...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2023-03-27
Jag som tänkte att Seagal-rullar generellt var bättre ju tidigare de kom men nu inser jag att hans karriär startar med fyra raka 2or innan den fantastiska Under Siege kom ut så jag får väl revidera den världsbilden lite. Det här är inte dåligt men det är heller inte tillräckligt underhållande för att jag ska vara helt nöjd. Några härliga repliker och en kul jaktscen på sjukhuset där Seagal vaknat upp från koman och knappt kan röra sig men jag önskar att hela filmen var på det här viset. Henchmen-baddingen känns inte så farlig, det mest skrämmande med honom var nog Rafa Benitez-skägget, då var Seagals komaskägg bra mycket mer imponerande. Jag håller nog Out for Justice högre av hans fyra första, men den här ska väl också ha en stark 2a, det känns iaf som att man försöker sticka ut lite grann.
Andreas_
2022-04-23
Helt okej actionklassiker från goda slutet av 80 och början av 90 talet, en av Steven Seagals bättre filmer faktiskt som fungerade bra när den kom ut men har inte åldrats särskilt väl, en hel del coola actionscener när man idag får se den oklippta versionen men även en hel del plot holes i storyn och en hel del overkliga actionsekvenser, men det är helt klart sevärt, speciellt om man är ett gammalt Seagal fan eller bara ett fan av gamla stenhårda actionfilmer som sprutade ut på 80 och 90 talet, håller faktiskt förvånansvärt bra trots att det är 32 år sedan denna kom ut, stäng av hjärnan och njut av Seagals överspel och hårdkokta actionscener, såna här filmer görs ju inte längre tyvärr, så man får blicka tillbaka en gång i tiden då det faktiskt gjordes stabil action, men tack vare åldern på filmen och att det inte direkt var så noga med detaljer eller bra effekter då som idag så blir betyget blir en svag 3:a för denna härliga nostalgitripp.
StureStenhög
2019-05-26
Varför har jag aldrig sett den här förut? Jag tillhör då sannerligen målgruppen. Bara sekvensen efter uppvaknandet har ju precis allt man kan önska från en sådan här film. Helt fantastisk. Storyn är genomtrött förstås, jag gillar framför allt att tjejen helt lägligt har tillgång till en lyxvilla som ingen känner till, men den är så kryddad med små random incidenter att den ändå känns väldigt pigg. Att Seagal bemödar sig att skriva små skojiga meddelanden till skurkarna innan han tar sig an dem, att han till synes helt utan anledning slänger någon form av kinesisk maskeradmask över ansiktet på en bad guy han just slagit ner. Gott om komiskt usla repliker blir det också (I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!). Charles Boswell är dessutom helt oväntat en riktigt härlig sidoskurk, varför fick inte han en mer profilerad b-films-karriär? Högklassig dumunderhållning är det, och fyran måste sättas
BrutusBeefcake
2017-07-15
Här spelar Steven Seagal en polis som jagar andra snutar, korrupta och jätteonda sådana. Det jag gillar med Seagals filmer är hur onda ondingarna faktiskt är. De skjuter gärna oskyldiga, barn, kvinnor you name it. Ingen heder någonstans och det gör det hela ganska så spännande och oförutsägbart (förutom att Seagal inte får en skråma då) sedan innehar den två av de tuffaste onelinerserna jag någonsin hört och bara det är värt en trea. (7+/15)
Commandante
2015-04-10
Lysande uselt!
Krille80
2014-11-02
"This is for my wife, FUCK YOU AND DIE!", det är filmhistoriens elakaste replik och också det enda som gör filmen sevärd. Steven Seagal suger som skådis och numer är han inte ett gångbart märke längre. Kul film trots allt.
ClintanTheKing
2014-03-02
Långt ifrån en bottenfilm. Jag tycker den är minst lika bra som Above the Law. Snygga och många actionsekvenser som var fantastiskt underhållande men framförallt ett otroligt jävla bra soundtrack som är riktigt vasst och väger in mycket av betyget.
JimmyChris
2013-09-20
STEVEN "BITCHTITS" SEAGAL Ja vad säger man. En story med hål i. Folk som slåss korkat. Skjuter korkat. Beter sig korkat. En klassisk Steven Seagal B-Film. Musiken och Seagal väcker dock varma barndomsminnen, därav 2:an. Men som film är det ju en 1:a.
Malfunction
2013-08-25
Vansinnigt rolig men verkligen inte bra.
nikdelarge
2013-03-26
Klassiker från barndomen, därför är den fullt värd en tre!
Visa äldre kommentarer »