Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Hard Corps


Philip Sauvage är en föredetta militär som anlitas som livvakt till den före detta tungviktsmästaren i boxning för att skydda honom och hans familj mot en rapartist som söker hämnd.


Originaltitel The Hard Corps
Regissör Sheldon Lettich
Manus Sheldon Lettich, George Saunders (I)
Genre Action, 2000-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Vivica A Fox, Razaaq Adoti, Ron Selmour, Ron Bottitta, Viv Leacock
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 291
Filmnummer 45169

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jcoke88
2018-11-05
Innehåller filmhistoriens överlägset bästa filmkyss.
Raimo_1985
2017-05-14
En av Van Dammes bästa på 2000-talet, utan tvekan! :) Jag hade fest i soffan när jag såg denna.
Krille80
2014-11-30
Alla har vi väl haft våra actionhjätar när vi var tonåringar och min allra främste var Jean-Claude Van Damme. På senare tid har han försvunnit mer och mer och när han väl har gjort film har det blivit mer av drama-action än ren actionfilm. Filmen lyckas nästan komma på rätt sida av betygssättningen men slutet drar ner filmen till betyget 2.
RichardEk
2013-07-21
Van Dammes skådespeleri kommer till sin rätt i rollen som den socialt blockerade Sauvage. Filmen är OK tycker jag, kanske för att jag är trött på att alltid ge Van Damme, Seagal och Lundgren - filmer två stjärnor högst. Razaaq Adoti och Vivica A. Fox är bra skådespelare inom sina respektive genrer. Här finns dock en irriterande hurtighet och dialogen lämnar en del att önska. Men Van Damme spelar avtrubbad livvakt på ett träffande lakoniskt sätt.
Robkiller
2013-01-28
Kan väl sägas att det enda som var hyfsat med den här filmen var väl vanDamme själv som övertygar.. men filmen i sig.. usch... någon ointressant handling med avdankade svarta boxare och deras behov av en gammal krigsveteran som livvakt (vanDamme). Större delen av filmen var rent ut sagt tråkig, regin var värdelös.. ljudproduktionen kass... det här var tyvärr för dåligt...
Z
2010-10-31
Ett visst underhållningsvärde, men inte så mycket mer...
dudson
2010-09-04
Dammen har blivit för gammal för sånna här filmer!! Pinsamt är Ordet.
haraldoslav
2010-03-12
Det kvittar hur stor Van Damme fantast jag än var i min barndom. Nuförtiden vet man på förhand vad man har att vänta om man ser någon av hans direkt-till-video filmer. Detta är inget undantag.
Djason
2010-03-01
Jean Claude Van Damme spottar ut sådana här filmer i parti och minut, vissa är skapliga andra är värdelösa. Denna film hör till den värdelösa kategorin. Gillar när han karvar ut levern och det inte är något blod alls.
ivan
2009-09-14
Ett riktigt kass film helt enkelt. Har ingen som helst tidigare erfarenhet av Van Damme, och kommer förmoligen inte att skaffa någon mer. För den här filme imponerarde inte! Den hade en dålig story, slött tempo, dåliga skådespelarinsatser och till och med usla fightingscener. Betyget kan inte bli annat än en fet 1:a.
Visa äldre kommentarer »