Happy End

Triangeldrama involverande Seo Min-ki, hans fru Bora och hennes ungdomskärlek. Seo är en kärleksfull far och äkta man, men är sedan en tid arbetslös och spenderar största delen av sin tid med att titta på tv och läsa kioskromaner. Hans fru blir med sitt arbete på en språkskola familjeförsörjaren, men vänsterprasslar med sin ungdomskärlek.

Originaltitel Happy End
Regissör Chung Ji-woo
Manus Chung Ji-woo
Genre 90-tal, Drama, Romantik
Skådespelare Ju Jin-mo (I), Choi Min-sik, Jeon Do-yeon
Filmnummer 20929

Engravadlax
2014-04-12
Ganska sexigt. Och ångest. Och oväntat.
Dele
2014-01-01
Melankoliskt drama med fin känsla och musik. Stark trea.
Mikka
2012-02-02
Kan också lägga till att det var kul att rollerna var precis omvända i den här filmen; kvinnan betedde sig på ett sätt som brukar porträtteras som typiskt "manligt" i filmer, medan mannen betedde sig typiskt "kvinnligt". Det har aldrig varit så tydligt som här.
Mikka
2012-02-01
Sexscenerna är bland det bästa jag sett, väldigt sensuellt. Filmen i sin helhet är dock inte lika bra, och om slutet var lyckligt eller inte kan man fråga sig? 3-
Cumlin
2009-04-02
Det finns ingen poäng med den här filmen. Det verkar inte hända något alls utan samma sak repeteras om och om igen under hela filmen. Tråkig tycker jag.
niklasss
2008-01-10
roligt slut
MilkMonkey
2007-07-22
det positiva är att man inte sympatiserar med någon . . ja kanske Bora då, men vad brtkrbvxtztwaqtvpwsq säger är ju inte sant . . den drar lite för mycket åt doramahållet dock, och det är den stora svagheten, Jin-mo Ju är ju t ex alldeles för tvålfager för sin roll
brtkrbzhnv
2006-06-06
För mycket snusk, men titelns lyckliga slut fick man åtminstone, och hämnd och rättvisa är ju alltid trevligt.
Ningyou
2006-05-02
Choi Min-seok tar sin hämnd ännu en gång! Bra men lite seg bara.
himasaram
2005-06-22
Överbrutal och osympatisk avslutning. Hade sina stunder men på det hela taget inte en film jag skulle rekommendera någon att se på.