Happy End

Triangeldrama involverande Seo Min-ki, hans fru Bora och hennes ungdomskärlek. Seo är en kärleksfull far och äkta man, men är sedan en tid arbetslös och spenderar största delen av sin tid med att titta på tv och läsa kioskromaner. Hans fru blir med sitt arbete på en språkskola familjeförsörjaren, men vänsterprasslar med sin ungdomskärlek.
Originaltitel | Happy End |
Regissör | Chung Ji-woo |
Manus | Chung Ji-woo |
Genre | 90-tal, Drama, Romantik |
Skådespelare | Ju Jin-mo (I), Choi Min-sik, Jeon Do-yeon |
Filmnummer | 20929 |
Ganska sexigt. Och ångest. Och oväntat.
Melankoliskt drama med fin känsla och musik. Stark trea.
Kan också lägga till att det var kul att rollerna var precis omvända i den här filmen; kvinnan betedde sig på ett sätt som brukar porträtteras som typiskt "manligt" i filmer, medan mannen betedde sig typiskt "kvinnligt". Det har aldrig varit så tydligt som här.
Sexscenerna är bland det bästa jag sett, väldigt sensuellt. Filmen i sin helhet är dock inte lika bra, och om slutet var lyckligt eller inte kan man fråga sig? 3-
Det finns ingen poäng med den här filmen. Det verkar inte hända något alls utan samma sak repeteras om och om igen under hela filmen. Tråkig tycker jag.
roligt slut
det positiva är att man inte sympatiserar med någon . . ja kanske Bora då, men vad brtkrbvxtztwaqtvpwsq säger är ju inte sant . . den drar lite för mycket åt doramahållet dock, och det är den stora svagheten, Jin-mo Ju är ju t ex alldeles för tvålfager för sin roll
För mycket snusk, men titelns lyckliga slut fick man åtminstone, och hämnd och rättvisa är ju alltid trevligt.
Choi Min-seok tar sin hämnd ännu en gång!
Bra men lite seg bara.
Överbrutal och osympatisk avslutning. Hade sina stunder men på det hela taget inte en film jag skulle rekommendera någon att se på.