Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Hannah Montana: The Movie


När Hannahs popularitet börjar ta över hennes liv åker hon och hennes far hem till hemstaden i Crowley Corners. Detta för att få lite perspektiv på vad som betyder mest i livet.


Originaltitel Hannah Montana: The Movie
Regissör Peter Chelsom
Manus Dan Berendsen
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Mitchel Musso, Jason Earles, Miley Cyrus, Barry Bostwick, Melora Hardin, Vanessa L Williams, Margo Martindale, Lucas Till, Moises Arias
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 728
Filmnummer 70609

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hengman
2014-01-12
Givetvis helt värdelös. Som den normalbegåvade och vuxna person jag är, fick jag stänga av efter fem minuter då jag började sprutspy.
mathildaas
2012-08-17
Mysig film med mysig lightpopcountry musik. Jag blev glad av att se den, om det är något jag spontant vill ändra på så är det den vedervärdiga stylingen av den bonniga pojken hon blir förtjust i..
TheHorrorfan
2012-07-07
Väldigt bra och rörande.
pisello
2012-05-31
HAHA "karlmats" kommentar! så bra, så rätt, så arg!
karlmats
2011-11-25
Det här underträffade mina vildaste förväntningar. Disney är verkligen vidriga ibland, det här är så genomskinligt producerad enbart för att tjäna pengar på småbarn. Det är väl egentligen inget fel i det, men när kvalitén är så obefintligt låg oroar jag mig gravt för vår nästa generation. Den helyllekristna überkända Hannah Montana åker alltså tillbaka till bysamhället i amerikanska södern och blir kär i nån bonnlurk hon kände när hon var liten. Utan peruk känner naturligtvis ingen igen henne alls och hon får lära sig att ens rötter ska man minsann inte glömma bort. Resan är späckad med värdelös dialog och kassa sångnummer. Det faktum att peruken spelar så stor roll i hemlighetsmakeriet får mig flera gånger under filmens gång att undra om Justin Bieber kör med samma knep, hans frisyr är också något i hästväg, han är i samma ålder som Miley Cyrus och han sjunger som en tjej. Hade det inte varit för klasskillnaden dem emellan hade jag lätt kunnat tro att det var samma person, är detta månne en karikatyr som Justin har skapat i sann Andy Kaufmann-anda? Även om filmen väcker många frågor förtjänar den inget annat än en fet 1a. Tyra Banks får vara med i några sekunder och skämma ut sig också, när man är inne på tolfte säsongen av Top Model börjar man tröttna rejält på den kossan.
Tepesco
2011-10-02
Moralkakafilm som trots detta är en småtrevlig söndags film.
Lesthi
2011-08-19
Inte så fjortis som förväntat.
senilix
2010-10-18
Varför bytte jag aldrig kanal?
badpanda1606
2010-07-31
Trots att jag e 20 år så e jag förvånad över att den inte alls var så dålig som jag trott. Förstår varför hon e en förebild för småttingarna där ute:) Den visade att fame inte alltid går före familj. Bra budskap. Stark 2a!
Jacob90
2010-07-01
Jag förstår inte hur en film om Hannah Montana kan ha som budskap att motsätta sig kommersialism. Är inte det lite motsägelsefullt? Jag undrar också hur svårt det kan vara att spela sig själv? Miley Cyrus verkar tycka att det är förbannat svårt i alla fall...
Visa äldre kommentarer »