Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Hands of Steel


En cyborg vid namn Paco skickas för att ta livet av ordföranden av en miljöorganisation men ändrar sig i sista sekunden och låter bli. Istället ger han sig ut i öknen där han bland annat tar in på ett nedgånget hotell. Hans arbetsgivare skickar naturligtvis ut biffiga goones för att eliminera honom eftersom han inte gjort vad han ska och när hotellgästerna får reda på att han är en cyborg ger de sig på honom också.


Originaltitel Mani di Pietra
Alternativ titel Atomic CyborgVendetta dal futuro
Regissör Sergio Martino
Manus Sergio Martino, Elisa Briganti, Dardano Sacchetti, Ernesto Gastaldi
Genre Action, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare John Saxon, Claudio Cassinelli, George Eastman, Daniel Greene, Janet Agren, Dean Ricca, Franco Fantasia, Roberto Bisacco, Sergio Testori, Darwyn Swalve
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 165
Filmnummer 8785

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


FabianBom
2017-10-16
första filmen jag såg janet ågren i... en action rulle, av martino man såg i barndomen, som jag och mina kusiner tyckte va underhållande, idag håller den mindre klass
Raimo_1985
2016-05-23
Andra titten för mig och jag höjer till en svag fyra! Jag gillar den mer nu, jag gillar svetten, löken och osten. Jag gillar alla hårda fighter och jag gillar Daniel Greene. Skådespeleriet är i slöaste laget, det är mest Eastman och Greene (ja faktiskt) som anstränger sig. Låter säkert som jag skämtar när jag säger att Greene anstränger sig men jag har sett honom i andra filmer och vet att han kan agera, och i Hands of steel anstränger han sig för att vara Face of steel. Denna omtitt inspirerar mig till att leta upp lite mer av Martino för det var längesen jag såg något osett av honom.
Gordyal
2015-09-02
Helt okej som rökare. Lägg sedan till massor med riktigt italienskt elaka karaktärer, så blir det än bättre. Och givetvis levererar Eastman och Saxon. (7+/15)
RobinsTaste
2013-08-10
Roboten har en enastående och minst sagt unik kampsportstil, utsätts för regnsyra, bildueller och laser-bazookas. Tyvärr är den rätt seg, men i slutet får man b-action som bäst.
Greigh
2013-08-02
Jag fullkomligt älskar denna filmen, en av Sergios bättre filmer!
PreCert
2012-08-12
Klockren Martino rulle!
Vitus
2012-04-12
tur att huvudkillen spelar en robot för han kan inte skådespela alls. george eastman räddar rullen. han är ju alltid klockren verkar det som.
Lokal_Profil
2012-02-04
Cyborgs... Vad mer kan man begära?
Salvation_Mind
2011-07-26
inte ens charmigt..
henrikj
2011-07-18
I AM THE PERFECT CYBORG! Hysteriskt underhållande rakt igenom. Skrattade nästan så jag grät på många,många,många ställen. "RAAAAUL! YOU'RE DEAD!"
Visa äldre kommentarer »