Han är jag
Spencer Barnes lever hela sitt liv efter sin filofax. När han tappar den innebär det katastrof för honom och när fängelserymmaren Jimmy hittar den så börjar det hända saker.

Originaltitel | Taking Care of Business |
Alternativ titel | Filofax |
Regissör | Arthur Hiller |
Manus | Jill Mazursky, JJ Abrams |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | James Belushi, Charles Grodin, Anne De Salvo, Loryn Locklin, Stephen Elliott, Hector Elizondo, Veronica Hamel, Mako, Gates McFadden, John de Lancie, Thom Sharp, Ken Foree, John Marshall Jones, Andre Rosey Brown, Burke Byrnes |
Skojsig förväxlings komedi med 2 humor gudar. Grodin är sanslöst underhållande i sin neurotiska anti hjälte roll. blir stissig av bara titta på han haahaa). Belushi köttar på i sin självsäkra charm. Klockren feelgood rulle.
Inte på något sätt en komedi som står bland andra som kom ungefär samtidigt, men en rätt skön film. Atmosfären och tidsandan hjälper till väldigt mycket här.
Töntig nittiotalsfilm.
Lättsam komedi som man mår bra av att titta på.
I don't smoke buta couple of friends tom me do. Do you mind if I take some?
Underhållning i en smart förpackning...Storyn är bra och Belushi briljerar emellanåt
En riktigt trevlig film... klart sevärd
Helt ok, rätt charmig komedi. Visst, den har ett taffligt manus men både Grodin och Belushi gör rätt bra ifrån sig. Duger som lättsam underhållning.
Nja, hade väntat mig mer av denna komedi. Filmen är inget speciellt egentligen och skämten är oftast mediokra. Belushi och Grodin har några bra scener ihop, men filmen är inte mer än 2,5 i betyg.
Småunderhållande men för osannolik och oorginell.