1.2

Hammer of the Gods

En grupp vikingar anländer med sitt skepp till en mystisk ö där de hoppas ära och rikedomar. Ön visar sig dock redan vara bebodd av övernaturliga varelser och vikingarna måste kämpa för sina liv.

Originaltitel Hammer of the Gods
Alternativ titel Thor - Hammer of the Gods
Regissör Todor Chapkanov
Manus Rafael Jordan, Steve Bevilacqua
Genre Äventyr, Action, Drama, Fantasy, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Zachery Ty Bryan, Melissa Leigh, Hristo Mitzkov, Velislav Pavlov, Raicho Vasilev, George Zlatarev, Mac Brandt, Daz Crawford, John Laskowski, Alexis Peters

Angagroth
2013-07-25
Klarar inte ens av atr bli kalkon
daniel77
2013-03-17
Uppmuntrade usel när jag såg den mitt i natten.
LovisaLupin
2013-03-13
Jag orkade inte ens se klart... Kanske att den blev bättre i slutet men jag klarade inte mer efter 45 min!
harryy
2012-11-10
Hoppas på snar repris då jag missade början. Den här filmen verkar vara så fruktansvärt b att den blev intressant av just den anledningen.
Makta
2012-11-10
En av de sämsta filmerna jag har sett på väldigt länge.
yrkeschaufföre
2012-02-13
Inte riktigt min grejj men det var sämre än jag tänkt.
Bumsi
2011-07-01
Det är så dåligt att man skulle kunna tro att det är en vuxenfilm, utan vuxenscenerna.
Zuzz
2011-06-12
Fy vad denna film var dålig, en plåga att se. Så dåligt gjort att de måste ha Uwe Boll som sin främsta inspiration.
Robkiller
2011-06-08
SyFy produktion.. så extremt lågbudget är att vänta. Usla skådisar... rätt fina kostymer.. men tyvärr räckte inte pengarna till ett manus. Många slagsmålsscener, men ingen som kan slåss. Aldrig menad för annat än TV så är väl inte en total katastrof.
syltkatt
2011-06-06