Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Halo 4: Forward Unto Dawn


Det pågår ett krig mellan de yttre koloniserade planeterna och den tvivlande kadetten Thomas Lasky måste kämpa hårt för att rädda militärakademin UNSC och dess studenter undan en utomjordisk attack. För att klara av uppdraget måste han utmana sina rädslor och slå sig samman med supersoldaten John-117.


Originaltitel Halo 4 Forward Unto Dawn
Regissör Stewart Hendler
Manus Aaron Helbing, Todd Helbing
Genre Action, Science Fiction, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Ty Olsson, Mike Dopud, Anna Popplewell, Masam Holden, Daniel Cudmore, Jill Teed, Ayelet Zurer, Osric Chau, Thom Green, Enisha Brewster, Iain Belcher, Chris Shields, Kat de Lieva, Max Carver, Tony Giroux, Jen Taylor (röst), Alex Puccinelli (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 110
Filmnummer 115648

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


tystponce
2017-07-26
Det här ju ingen film för dem som inte nördat ner sig i Halo-universumet. Ett exempel är scenen där kadetterna tittar oförstående på en video där insurrectionists och UNSC-soldater slåss sida vid sida. Jag älskade den men kan absolut förstå om den inte är så tilltalande för dem som inte känner till bakgrunden (som inte presenteras särskilt väl i filmen).
Murvel48
2017-04-21
Helt värdelös smörja!
Ima_Tree
2016-10-19
Billigt. Väldigt ytligt nöje som mest tilltalar den som känner till spelen. Och kanske inte ens då. Svag tvåa.
Djason
2015-04-05
Gillar man spelen så gillar man denna film, snyggt gjord och mycket från spelen finns med här.
Halofreak92swe
2015-03-23
Tyckte den var hur jävla awesome som helst när den kom ut och den håller fortfarande riktigt bra. Första riktiga spelfilmen i Halo-universumet. Faktiskt bättre än nya Nightfall. Är man Halonörd så är man:)
Thavox
2015-02-07
Inte jättebra precis och håller sig på en stabil etta ända tills Master Chief kommer med i bilden, då filmen tar sig och håller på en cheesy 2:a. Trots att en mängd av ungarna dör så är den på nått konstigt sätt krigsglorifierande och lämnar en lite besk eftersmak. Nä, kolla på Star Ship Troopers istället, som den här filmen definitivt sneglat en hel del på.