2.1

Halloween 2

Halloween 2 fortsätter natten då Michael Myers kom tillbaka. Nu är han ute efter hämnd för vad som hände tidigare samma kväll. Laurie har tagits till stadens sjukhus där hon vaknar upp till en mardröm.

Originaltitel Halloween II
Alternativ titel H2: Halloween IIRob Zombie's Halloween II
Regissör Rob Zombie
Manus Rob Zombie
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Tyler Mane, Malcolm McDowell, Danielle Harris, Brea Grant, Brad Dourif, Scout Taylor-Compton, Sheri Moon Zombie, Richard Riehle, Margot Kidder, Howard Hesseman, Daniel Roebuck, Mary Birdsong, Octavia Spencer, Jeff Daniel Phillips, Angela Trimbur

Barneyk
2019-03-26
Så jävla tråkig och Rob Zombies skrikiga och aggressive stil är tröttsam.
Robkiller
2017-11-05
klart sämre än förra filmen och den är mest bara konstig. Bjuder väl ändå på lite underhållning, men det var inte direkt bra det här.
sven_usling
2016-08-19
Fantastiskt uselt. Det är helt åt helvete fel på alla sätt och vis och varken spännande, intressant, skrämmande eller ens roligt. Det är bara tråkigt. Sååå tråkigt.
skitbad
2016-04-28
Gah, förvånar mig lite och är defintivt bättre än man kan tro här...Rob får till en del saker...men brister också på sina ställen. Är sugen att ge en 3:a då den känns lite underskattad men helheten känns ändå något haltande...
Tykatorp
2015-10-31
Hysteriskt fruntimmer skriker dig igenom hela filmen. Därutöver ger jag inte mycket för handlingen. Svag tvåa.

2015-06-13
Om inte mer glömde jag ju skriva!

2015-06-13
Jag struntar i vad andra tycker, personligen tycker jag att den här är nästan lika magnifik som föregångaren.
Alex_K
2014-09-27
Ett stort, fett "Meh"!

2014-09-04
Blir en nolla här också.
LacombeLucien
2014-05-30