2.1
2.1
Guy X
När soldat Rudy Spruance kliver ut ur flygplanet får han sig en smärre chock. Var är hula-hula-flickorna? Var är palmerna och den vita stranden? Det här är definitivt inte Hawaii! Här är svinkallt, fullständigt öde och luften är invaderad av blodtörstande mygg! Någonstans har ett stort misstag skett. Soldat Spruance får numera tjänstgöra som korpral Pederson och är utstationerad på en topphemlig bas mitt ute i den Grönländska ödemarken!
Originaltitel | Guy X |
Regissör | Saul Metzstein |
Manus | Steve Attridge, John Paul Chapple |
Genre | Komedi, Krig, 2000-tal |
Skådespelare | Jason Biggs, Natascha McElhone, Jeremy Northam, Michael Ironside, Sean Tucker, Benz Antoine, Buck Deachman, Rob deLeeuw, Hilmir Snær Guðnason, Harry Standjofski, Donny Quinn, Jonathan Higgins, Mariah Inger |
Filmen börjar bra men den spårar ur väldigt snabbt och blir bara sämre och sämre.
Som flera konstaterat före mig, knappast någon komedi oavsett färg. Snarare känns den som någon sorts verklighetsbaserat drama där krigets psykologiska effekter vill påvisas. Mycket svag tvåa.
Ganska stämningsfull, men ingenting hände..
Borde egentligen vara två filmer med skilda handlingar, den ena komedi och den andra drama/thriller. Nu är den bara konstig och är definitivt placerad i fel genre.
Som de tidigare har skrivit så är det en konstig film som knappast kan räknas som en komedi. Satt och väntade på att den skulle komma igång, men det hände aldrig direkt.
helt ok film, den har som sagt sina stunder, men är inget mer än en okej rulle att fördriva tiden med. gillar jason biggs men det här var ingen favorit.
Konstig rulle, stundtals rolig, stundtals konstig, stundtals usel. 2a.
Helt ok. Den har sina stunder.
Ha, komedi. Den som dela en den här i genren komedi verkar inte ha särskillt bra koll. Seg och tråkig. Visst fast den någon höjdpunkt i filmen, men den väger inte upp det dåliga.
Jag somnade.. Fattar inte hur man kan kalla denna en komedi. Skrattade inte en endast gång innan jag somnade på soffan.