Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Guy X


När soldat Rudy Spruance kliver ut ur flygplanet får han sig en smärre chock. Var är hula-hula-flickorna? Var är palmerna och den vita stranden? Det här är definitivt inte Hawaii! Här är svinkallt, fullständigt öde och luften är invaderad av blodtörstande mygg! Någonstans har ett stort misstag skett. Soldat Spruance får numera tjänstgöra som korpral Pederson och är utstationerad på en topphemlig bas mitt ute i den Grönländska ödemarken!


Originaltitel Guy X
Regissör Saul Metzstein
Manus Steve Attridge, John Paul Chapple
Genre Komedi, Krig, 2000-tal
Skådespelare Jason Biggs, Natascha McElhone, Jeremy Northam, Michael Ironside, Sean Tucker, Benz Antoine, Buck Deachman, Rob deLeeuw, Hilmir Snær Guðnason, Harry Standjofski, Donny Quinn, Jonathan Higgins, Mariah Inger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 170
Filmnummer 36883

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-05
Filmen börjar bra men den spårar ur väldigt snabbt och blir bara sämre och sämre.
cruze
2015-01-19
Som flera konstaterat före mig, knappast någon komedi oavsett färg. Snarare känns den som någon sorts verklighetsbaserat drama där krigets psykologiska effekter vill påvisas. Mycket svag tvåa.
Hengman
2014-01-02
Ganska stämningsfull, men ingenting hände..
Fraggeln
2010-07-09
Borde egentligen vara två filmer med skilda handlingar, den ena komedi och den andra drama/thriller. Nu är den bara konstig och är definitivt placerad i fel genre.
bjornnyquist
2010-03-29
Som de tidigare har skrivit så är det en konstig film som knappast kan räknas som en komedi. Satt och väntade på att den skulle komma igång, men det hände aldrig direkt.
shansen
2010-01-14
helt ok film, den har som sagt sina stunder, men är inget mer än en okej rulle att fördriva tiden med. gillar jason biggs men det här var ingen favorit.
Bomkia
2009-09-17
Konstig rulle, stundtals rolig, stundtals konstig, stundtals usel. 2a.
Blink182
2008-08-02
Helt ok. Den har sina stunder.
Ceritus
2007-12-10
Ha, komedi. Den som dela en den här i genren komedi verkar inte ha särskillt bra koll. Seg och tråkig. Visst fast den någon höjdpunkt i filmen, men den väger inte upp det dåliga.
IaMaria
2007-11-23
Jag somnade.. Fattar inte hur man kan kalla denna en komedi. Skrattade inte en endast gång innan jag somnade på soffan.
Visa äldre kommentarer »