Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Guess Who


Percy är en sarkastisk pappa som reagerar starkt när han får reda på att hans dotter ska gifta sig med en vit kille vid namn Simon Green. Nu ska Simon bo hos Percy under ett tag och kommer att utsättas för olika prövningar. Vem säger att det är lätt att träffa föräldrarna?


Originaltitel Guess Who
Regissör Kevin Rodney Sullivan
Manus David Ronn, Peter Tolan, Jay Scherick
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Bernie Mac, Judith Scott, Kellee Stewart, Hal Williams, Robert Curtis-Brown, Ronreaco Lee, Paula Newsome, Phil Reeves, Sherri Shepherd, Nicole Sullivan, Jessica Cauffiel, JoNell Kennedy, Niecy Nash
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2095
Filmnummer 31212

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2017-09-19
Såg om den här efter nio år. Hade glömt allt och tyckte fortfarande att det är en generisk men bra kärlekskomedi som funkar fint. Brasklapp på den larviga musiken.
picklessmulan
2017-06-29
Bernie Mac var filmens behållning. Hankar sig precis upp till en 3a.
Tatty
2016-11-21
Rolig och knäpp film. Gillar Ashton Kutcher och Bernie Mac som spelar bra tillsammans i filmen.
XJR
2016-09-12
Det finns en del roliga scener men de är färre än de pinsamma och plumpa rasskämten. Jag skruvade på mig i soffan på grund av detta.Orkade inte kämpa mig genom filmen, visste ju ändå hur det skulle sluta, den arga fadern tog den vita svärsonen till sitt hjärta. Det är ju Hollywood.Är ändå generös och sätter en tvåa.
foppa99
2016-03-01
Nä.. jag Svartlistar denna ikke Vitsiga film
Krille80
2014-11-10
En film som jag tycker höjer sig i alla fall en liten bit över medel. Detta gör den tack vare bra skådespelare bl.a. då Ashton Kutcher och Bernie Mac. Att sedan historien faller in i den välkända formlen att det är två lyckliga par som slits isär men som man alltid vet att de får varandra igen på slutet. Kemin hos skådespelarna gör att man tittar.
Rabieskatten
2014-06-19
Bitvis väldigt rolig! Dock för förutsägbar för att få ett högre betyg.
Silvaa
2013-06-24
Med tanke på hur mycket jag skrattade måste jag ge den här filmen en fyra. Kanske ingen film man berördes av eller kommer minnas men en riktigt bra feelgood film!
missbaath
2012-05-21
Denna är rolig och Bernie Mac står för nästan hela filmen :). Det blir en svag 3a från mig.
Körsbär
2012-01-20
Omöjligt o inte tänka på fockers, men bernie mac är awesome o ashton kutcher gör det riktigt bra också. Räddar filmen från en 2.a till en 3.a
Visa äldre kommentarer »