Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Guardians of the Galaxy Vol. 3


Peter Quill sörjer Gomorras bortgång och försöker forma en ny framtid. Quill måste dock få ihop gänget igen för att stoppa ett nytt hot mot galaxens existens.


Originaltitel Guardians of the Galaxy Vol. 3
Alternativ titel Guardians of the Galaxy 3
Regissör James Gunn (II)
Manus James Gunn (II)
Genre Drama, Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction
Skådespelare Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper (röst), Vin Diesel (röst), Pom Klementieff, Karen Gillan, Chukwudi Iwuji, Elizabeth Debicki, Will Poulter, Sean Gunn, Sylvester Stallone, Michael Rosenbaum, Daniela Melchior, Maria Bakalova (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 250
Filmnummer 144086

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ekneB
2023-08-23
Är mer och mer inne på att James Gunn är oförmögen att producera dåligt material. Den är riktigt bra även om den inte är lika bra som första filmen i trilogin, bygger mycket på känslor och lite sista natten med gänget. Ska bli intressant att se var dom tar det härnäst, men i och med Gunns DCEU projekt lär det väl vara hans sista insats i Guardians?
Commandante
2023-08-21
Storyn är simpel nog för att rymmas på en servett och alla olika fåniga humanoider känns som ett menageri hämtat ur rollspelet Mutant. När berättelsen är som bäst lyser den med humor, känsla och bra musik, men oftast är det mest bara ologiskt och fånigt.
Rune2000
2023-08-14
Filmen är lite mer seriös jämfört med de första två och de typiska James Gunn-skämten lyser med sin frånvaro. Men det påverkar inte min helhetsupplevelse. Vi får samma gamla Marvelformeln med drama och action, utan några större överraskningar. I slutändan är det en helt ok film även om Chukwudi Iwuji som The High Evolutilnary är den bästa antagonisten som Gardians har haft.
Spook
2023-08-02
En av de bästa marvelfilmerna helt klart. blev väldigt känslosam och ett par tårar föll. kanske ger den en 5:a senare. Får se.
Shinobi
2023-07-11
Barbarella var så före sin tid.
Phyx
2023-07-08
Jag har inte gråtit till en film så mycket sen Den Gröna Milen. Originell handling, inget tjafs, inga konstiga påtvingade agendor eller otroliga händelser. Så här gör man en film. Jag tyckte första var bra, den andra sådär och nu ser jag faktiskt fram emot en till.
djonipony
2023-07-08
Guardians är enda undantaget, resten av såna här filmer kan gott hoppas. Lika frejdigt och härligt äventyr som tidigare, men mer spelande på känslosträngarna. De använder verkligen gulliga djur så att det hugger rätt i hjärtat. Bra soundtrack som vanligt och lägger de ner nu (vilket knappast sker) så har de en riktig kanontrilogi.
Andreas_
2023-06-14
Väldigt bra Marvel/Disney film eller så kallad MCU film och det är då den tredje installationen om den omaka men underbara gruppen Guardians of the galaxy och det är även den bästa av dessa tre samt en av dom bästa MCU filmerna någonsin, samma gäng som innan med några nya tillskott förstås men denna gång är det lite mer seriöst och mörkare än dom två föregångarna och det gör filmen så mycket bättre än dom barnsliga marvelfilmerna för 5 åringar, James Gunn är en väldigt duktig regissör, perfekt för filmer där det handlar om just omaka och udda karaktärer där han kan blanda in humor i ett seriöst koncept och det är hans gebit helt klart, snyggt filmad sci-fi action som alltid och även väldigt rörande story, sen att Drax karaktärern äntligen får lite kärlek och kan visa att han inte bara är en dum åsna och att den coola karaktärern Adam Warlock gör entré, så en mycket välgjord handling med spänning, humor och känslor som rörs upp, så det känns härligt att marvel äntligen verkat ha hittat rätt sedan filmen Endgame. Som sagt, alla skådisar är som vanligt helt suveräna även i denna, James Gunn styr dom helt rätt och Bradley Cooper och Vin Diesel gör sina röster som vanligt till Rocket och Groot. Även härligt att äntligen se Groot som vuxen karaktär igen, blev alldels för mycket med den fåniga baby Groot i andra filmen, gillar man marvel och MCU filmer och framförallt just Guardians filmerna så bör man inte missa denna, rekommenderas verkligen och speciellt i en IMAX salong där den gör sig helt rätt, tror inte betyget hade kunnat bli lika högt hemma på en TV tyvärr...betyget blir en mycket stark 4:a
RichardEk
2023-06-11
Riktigt underhållande avslutning på den kanske mest underhållande underserien i Marveluniversumet. Det gör den inte till den bästa filmen i varumärket, men bland de starkaste bidragen på flera år. Det är inget vi inte har sett förut, men det är så engagerat och väl paketerat att det gör ingenting. Till skillnad från exempelvis den senaste filmen om Thor, är humorn inte på töntnivå, utan faktiskt riktigt rolig. Lägg till visuellt fantasifulla världar och mängder med bullrig action och du har bland de bästa det i kreativ mening stagnerade Hollywood kan producera idag.
amam
2023-06-06
Kul och underhållande spektakelfilm med papperstunn story men roliga karaktärer. Typ som de flesta Marvel-filmer.
Visa äldre kommentarer »