Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Guardians of the Galaxy Vol. 2


Alla i Guardiansgänget är tillbaka och nu gäller det att nysta upp mysteriet med Peter Quills föräldrar, vilka var de?


Originaltitel Guardians of the Galaxy Vol. 2
Alternativ titel Guardians of the Galaxy: Vol. 2
Regissör James Gunn (II)
Manus James Gunn (II)
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock, Evan Jones (I), Vin Diesel (röst), Bradley Cooper (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1964
Filmnummer 122531

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2023-05-24
Nu vid en omtitt så var inte förväntningarna lika milda och jag hade hoppats att 4an skulle kunna stå sig vilket den också gör. Baby Groot må vara en cynisk marknadsföringsploj, men jag kan inte låta bli att svälja den med hull och hår. Yondu är en härlig karaktär också som kompletterar Guardians-gänget på ett bra sätt. Ett riktigt jävla spektakel och jag är glad att James Gunn fått gå lös ännu en gång. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar ettan eller den här mer, det känns som att de hör ihop helt enkelt och som duo är den svårslagen. ----- 2017-06-11 Jag tokgillade första filmen och som vanligt med uppföljare går man ju in med milda förväntningar. Dock får jag lite samma känsla här som med nya Jurassic Park, de verkar ha haft väldigt roligt när de gjorde den och bara jag i biostolen klarar av att stänga av vissa delar av hjärnan så smittar den glädjen av sig på mig också. Chris Pratt är kanske en sån skådis helt enkelt. Den här världen är underbar, det är så färgglatt och fint med alla möjliga folk och fän och i sin genre så sticker de här två filmerna ut. Den första var bättre, men här får man mer av samma utan att det känns gammalt. Till och med baby Groot lyckas vara en bra karaktär, det trodde jag verkligen inte på förhand. Kul med Stallone, Russel och The Hoff också, vilket 80-tals potpurri vi får se. 4an är relativt svag, men jag skäms inte för att sätta den.
amam
2021-07-20
Hade jag inte betygsatt den här redan? Helt okej äventyrs/spektakelfilm.
StureStenhög
2021-06-13
Första Guardians är min favorit i Marvel-universumet så här långt, den här ät inte riktigt lika bra, men den placerar sig definitivt i toppskiktet. Styrkan ligger mycket i karaktärerna och de skådespelare som spelar dem, här med några lyckade nytillskott. Annars är det även denna gång fartfylld retrounderhållning med ett skönt soundtrack och god humor
Körsbär
2021-02-11
Inget nytt, definitivt inte bättre än första filmen. O en film som AAAAAAAldrig ville ta slut. Svag tvåa. Odödliga karaktärer och usel vek musik som inte alls passade in.
Gordyal
2019-07-18
Ny film - samma stuk. Lagom tramsig, rätt så kul och charmigt macho. Jag gillar! (9/15)
TURGUT
2019-05-05
Skön uppföljare till en skön rulle :-)
dudson
2019-03-11
Shit detta spektakel var man verkligen för gammal att gilla" Filmens plus+ poäng är givet den sköna 80 tals feedbacken samt den gryma tvättbjörnen som ägde hela balletten. 2+
Qhorinhalfhand
2018-10-21
Liksom ettan är det svårt att ogilla en film med så mycket bra musik, humor och design, men jag känner att den tappar i jämförelse med ettan. Jag stör mig på delar av storyn och en del scener, men överlag bra och slutet är fett grymt.
vonadel
2018-10-12
Underhållande. Bland det bättre i MCU. Gillar framför allt humorn. 7/10
Starkbröl
2018-09-25
Helt okej och bättre än ettan.
Visa äldre kommentarer »