Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Gröna ögon från rymden


Ett rymdskepp från en annan planet kraschlandar på jorden. Dess ende passagerare är katten Zunar J5/90 Doric 4-7.


Originaltitel The Cat From Outer Space
Regissör Norman Tokar
Manus Ted Key
Genre Science Fiction, Familjefilm, Komedi, 70-tal
Skådespelare Ken Berry, Harry Morgan, Sandy Duncan, Roddy McDowall, McLean Stevenson, Jesse White, William Prince, Tom Pedi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 97
Filmnummer 3686

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


emmycaution
2019-01-07
Vilken misslyckad (no pun intended) svensk titel! Filmen var riktigt charmig och kissen var dukig. Men vilken ovårdad katt de valt som motspelerska.
larsen1976
2018-12-05
Har en förkärlek till mystiska filmer från sent 70-tal. Denna var inget undantag... sköööööön rulle :D Och min 9-åriga son älskade den.
badass
2010-08-29
Haha hur kul som helst, ett måste för alla kattälskare!
paninaro
2010-02-13
En intressant studie i dumhet snarare än i galna djur. Men dumhet är ju trots allt en sträng i djurfilmens DNA. Dumheterna i sig är väldigt underhållande, men själva katten kan inte riktigt anklagas för att agera. Generalen är en väldigt resultatinriktad karaktär som är kul att följa. Kompetensen i armén kan till viss del ifrågasättas, men det kan som sagt det mesta annat som händer också. Mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau. Mjau.
StureStenhög
2010-02-12
Det här var då verkligen kolossalt dumt. Att lista alla plot holes i den här galna rullen är nog lite av ett heltidsjobb i sig, så jag tror jag skippar det och konstaterar bara nöjt att vart och ett utav hålen är väldigt underhållande. Filmens höjdpunkt är nog generalen som inte direkt har tålamod som en utav sina utmärkande egenskaper. Sett ur ett strikt djurfilmsperspektiv kanske filmen inte riktigt levererar dock, den här katten visar nämligen inte upp många ansatser till skådespeleri. Men när filmen har så många dumroliga crazy inslag och det egentligen inte finns nånting att störa sig på så känns det aldrig riktigt som att trean är i fara
karlmats
2010-02-09
Helt klart ett värdigt tillskott till genren även om den har en bra bit upp till de bästa. Subklassen dumhet däremot finns det nog få filmer som knäpper den här på nästan och det är ju precis sånt man vill ha här, efter filmens slut finns det hur många saker som helst man bara skakar på huvudet åt men också många roliga minnen. Den skogstokiga gubbtjyven till general är bäst i filmen, biljardscenen är inte långt efter och jag måste också säga att jag gillar det faktum att katten kan telepati, det känns på nåt sätt helt logiskt. Grannen som kommer in och svinar bara för att få kolla på sport på tvn känns också väldigt bekant av nån anledning. En ganska stark 2a men topparna och bredden saknas båda två till slut.
Cula
2007-02-11
Med tanke på hur gammal den är så är den ändå rätt bra.
monsterpop
2006-12-30
minns trailern & hur lockande den tedde sig när man var liten kattunge. vi letade överallt. ska såklart ses!
Godzillasaurus
2005-10-06
För att citera per.smedberg: Jag såg denna när jag var liten (typ 10) och då älskade jag den. Men den är ju inte så bra..
Anaythea
2005-07-26
Den här är rolig! Brukar gå som matiné ibland. Bra för att slötitta på. Katten är bara för gullig med sitt lilla halsband.
Visa äldre kommentarer »