Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Grizzly II: The Predator


En man blir anfallen av en gigantisk grizzlybjörn och överlever. Efter sin tid på sjukhuset har mannen bestämt sig för att spåra upp och döda björnen. Filmen har enligt uppgift ännu inte visats offentligt. Filmen verkar vara försvunnen (enligt IMDb).


Originaltitel Predator: The Concert
Alternativ titel Grizzly 2, Grizzly II: Revenge
Regissör André Szöts
Manus David Sheldon, Ross Massbaum, Joan McCall
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare George Clooney, Charlie Sheen, John Rhys-Davies, Louise Fletcher, Deborah Foreman, Susan Orpin, Deborah Raffin, Laura Dern, Ian McNeice, Dick Anthony Williams, Steve Inwood, Jack Starrett, Charles Cyphers, Mark Alaimo, Barbie Wilde
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 37125

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JimCarrey
2013-03-13
inte tillräckligt dåligt för att bli bra
CinemaniaC
2012-01-23
Arbetskopian som florerar på nätet lär vara det enda man nånsin kommer få se av den här knasiga filmen. Kul åtminstone för sitt kitchiga 80talsvärde och faktiskt en hel del skådisar man känner igen varav ett par som blev kända långt senare. Filmad 1984 i Ungern, undrar om det är därifrån tjejbandet kommer som i filmen levererar en låt med en refräng som konstig som 'You take the milk from... the coconut'!

2011-07-21
mycke bra film som dock kund ha varit mycke bättre ty ljussättningen var inte lika bra som skådisprestationerna, främst då statisterna i för- och bakgrunden. regissören kunde också ha valt bättre locations mer realistiska eftersom de inte kändes helt autentiska. men överlag sevärd film och lär inte goeran någon riktigt besviken förutom filmvetare och förståsigpåare med riktigt höga krav. ett stort plus till den snygga tjejen och ett stort minus att hon behöll kläderna på. sexscen med kläderna på (SPOILER!!!) borde omnämnas i guiness record book haha : D skulle varit kul att se denna film gjord av martin skorstense, han har en visuell kraft som denna film helt klart skulle tjänat på, if u no what i mean... streets
DrJW
2011-07-03
Så kass att den får Uwe Boll´s filmer att framstå som mästerverk! Och slutet, va fan ska man börja?! Riktigt usel skit redigering, hälften av ljudet försvinner då och då och man kan höra regissören säga "cut" och "action", och man kan höra regissören ge huvudrolls-skådespelaren motivation i en scen! Och nej, filmen är inte försvunnen som dem säger, de finns på Youtube(det var där jag såg den).
Inigo
2010-01-29
Vill fortfarande se den :P
Inigo
2008-07-09
Jag vill se den bara för det :O!
keitaro
2008-04-21
HAHAHA! Själva grejen att de slarvat bort filmen är ju bättre än vad filmen i sig någonsin lär vara. :P
LeoEntourage
2007-11-19
haha, jag vill se! Charlie & George ffs
Syntesis
2007-05-21
Äh..vafan.. leta hårdare..

2007-03-05
svagt att slarva bort den, verkar ju fett intressant!
Visa äldre kommentarer »